Képek! Nem emberkéz alkotta a furcsa tornyot: 23 megdöbbentő hely, amit látnod kell
Bizarr helyek, mégis különleges látnivalók. Nézd meg képeinket!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számtalan olyan hely található a bolygón, mely szokatlan látványával vagy épp megfejthetetlen titkaival évszázadok óta utazók ezreit vonzza, legyenek bár ősi városok, szent helyek vagy a történelem mementói.

Az egyesült államokbeli Ördögtorony

Mindemellett a természet is alkotott olyan helyeket, melyek láttán nincs olyan kalandor, aki ne némulna el néhány pillanatra.

Akadnak közöttük olyanok, melyek egyszerűen csak földöntúli látványt nyújtanak, ilyenek például Mongólia lángoló sziklái, vannak, melyek a természet erejét szimbolizálják - ilyen például a Perito Moreno gleccser -, míg a redwoodi nemzeti park ősi fái rég letűnt korokat idéznek meg, az új-zélandi Taupo füstölgő földje pedig a fantázia birodalmába kalauzol.

Léteznek továbbá olyan helyek is, melyek talán túlságosan is beindítják az utazók fantáziáját, és nem egy elmélet született azzal kapcsolatban, hogy természetfeletti erők, kísértetek vagy épp földönkívüliek történetei kötődnek hozzájuk.

Az Ördögtorony és még 22 bizarr hely

Az amerikai Ördögtoronyról például úgy tartják, sem az emberi, sem a természet kezéhez nem köthető, hisz maga az ördög alkotta, emellett többen is azt várják, a furcsa hegy egyszer az idegeneknek szolgál majd leszállópályaként.

Ha kíváncsi vagy rá, valamint a többi bizarr és megdöbbentő tájra is, kattintsd végig képgalériánkat!

Ezt is szeretjük