Nyerj repülőjegyet Brazíliába, és nézd meg élőben a karnevált!
Ezt a lehetőséget nem érdemes kihagyni, ha te is szeretsz utazni és világot látni! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Utazás kiállítás 2016. március 3. és 6. között 39. alkalommal várja színes utazási kínálattal és programokkal a látogató közönséget.

Kulturális díszvendég: Brazília

2016 nyarán az olimpiai ötkarikás játékoknak köszönhetően Brazílián és Rio de Janeirón a világ szeme. A sportesemény turisztikai szempontból is kiemelt fontosságú. A kiállítás kiemelt témái a nyári esemény, illetve a karnevál, amely elválaszthatatlan része a brazil kultúrának.

Brazília standján és a kiállítás színpadán szambatáncosok és capoeiraharcosok gondoskodnak a karneváli hangulatról. A tánc mellett megjelenik a gasztronómia is: a standokra meghívott séf autentikus brazil ételeket készít, és a látogatók megízlelhetik a Brazíliában kedvelt cachacát - ejtsd: kaszasa -, illetve a caipirinhát.

Nyerj álomutazást Brazíliába!

2015-ben nagy sikere volt az Utazás kiállítás játékának, melynek főnyereménye akkor egy Mauritius-szigeteki álomutazás volt. Az akkori nyertesek boldogan számoltak be az utazásról, melynek az utazási, szállás- és programköltségét is tartalmazta a nyeremény.

Idén is lesz játék, és hova máshova szólhatna a repülőjegy, mint Brazíliába. A játékban való részvételhez nincs más dolgod, mint belépőjegyet vásárolni a kiállításra, a játékpontokon kitölteni a rövid kérdőívet, majd bedobni a gyűjtőurnába.

Belföldi díszvendég: Budapest

Fővárosunk a belföldi és a nemzetközi turisztikai porondon is fontos szerepet tölt be. A kiállítás budapesti, 300 négyzetméteres standján négy tematika szerint mutatják be a szórakozási lehetőségeket: kulturális, családi, városnéző és gasztronómiai programok. A kollektív standon bemutatkozik többek közt a Budapesti Történeti Múzeum, Budapest Gyógyfürdői és Hévizei, az Aquaworld, a Csodák Palotája, a Várkert Bazár, több városnézőbusz-társaság, és a budapesti street food kínálatból is ízelítőt kaphatunk.

Az Utazás kiállításra készülő 48 órás Budapest kártyával pedig a kiállításra való belépés mellett számos ingyenes és kedvezményes szolgáltatást vehetnek igénybe a kártyát megvásárlók.

Szakmai díszvendég: Kína

A kiállítás első napja szakmai nap. Ezen a napon magasabb jegyár érvényes. A szakmai díszvendég Kína, akik a programban is kiemelt szerepet foglalnak el. A csütörtökön kezdődő szakmai programok pénteken is folytatódnak, és regisztrációhoz, valamint magasabb jegyárhoz kötöttek.

Három kiállítás egy belépőjeggyel

Az Utazás kiállítás egyidejű kiállítása a Bringaexpo és az Afrikaexpo. Az Utazás és az Afrika Expo a HUNGEXPO legnagyobb, 'A' pavilonjában várja az érdeklődőket, míg a 'G' pavilon a Bringaexpónak ad otthont.

Vásárolj jegyet kedvezményesen online, és kerüld el a kasszáknál való sorban állást is!

Jegyvásárlás, bővebb információ:
www.utazas.hungexpo.hu
www.facebook.com/utazaskiallitas
Ezt is szeretjük