Ezzel a telefonnal nem lesz szükséged fényképezőgépre - Végigfotóztam Párizst az új Huawei P20 Pro-val

A divat és a romantika városában, Párizsban teszteltem a Huawei legújabb telefonját, a P20 Prót.

huaweip20pro cover2

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Imádok fotózni, szeretem megörökíteni a szép és fontos pillanatokat, sőt még egy szuperül sikerült tárgyfotóért is rajongani tudok. Így nem volt kérdés számomra, hogy olyan telefont szeretnék, ami tényleg gyönyörű képeket csinál. Ezért amikor tönkrement a régebbi mobilom, egyértelmű volt, hogy a következő választásom egy Huawei-készülékre esik majd, mert rengeteg jót hallottam róluk.

Egy P10 Lite modellt szereztem be végül, ami hatalmas változás volt az előző, homályosan fotózó telefonomhoz képest - egyszerűen odavoltam érte, és ez azóta is így van. Ezért is volt óriási öröm, amikor meghívást kaptam a vadi új P20 széria bemutatójára, ami a még tökéletesebb képek ígéretével csábított. Na, és persze azért, mert álmaim városába, a mesés Párizsba utazhattam miatta.

Párizsig utaztam a Huawei P20-as szériáért

A nagy volumenű, izgalmasan és kissé titokzatosan beharangozott eseményre a világ minden tájáról érkeztek meghívottak. Mi, a magyar csapattal három éjszakát töltöttünk a divat fővárosában. Késő este értünk oda, másnap pedig egy rövidke városnézés és ebéd után siettünk is a sajtóeseményre, amit az elegáns Grand Palais-ben tartottak. A hatalmas, impozáns épület előtt már kígyózó sorok álltak, és mindenki arra várt, hogy megtudhassa, mivel rukkolt elő az egyébként is sorra úttörő, utánozhatatlan mobilokat fejlesztő márka. Az biztos, hogy senki nem csalódott: a P20 szériát ugyanis tényleg szuper és hasznos funkciókkal ruházták fel.

A P20 Pro éjfekete, holdfénykék, alkonyatlila színekben elérhető, utóbbi látható a fotón is.
A P20 Pro éjfekete, holdfénykék, alkonyatlila színekben elérhető, utóbbi látható a fotón is.

Ezt tudja a Huawei P20 Pro

A Huawei P20 Pro tripla hátlapi Leica kamerája egy 40 MP-es színes, egy 20 MP-es monokróm és egy 8 MP-es teleobjektív lencséből áll. A modern okostelefonok közül a legmagasabb pixelszámmal rendelkezik, és akár ötszörös hybrid zoomra képes, aminek köszönhetően a távoli képek is tűélesek lesznek. A kiváló minőségű szelfik készítését a mesterséges intelligencia által támogatott szépítő, valamint a 3D portré megvilágítási mód is támogatja - segítségükkel természetes bőrtónusú, az arc legapróbb, finom kontúrjait is kiemelő, valódi 3D fényhatású fotók készíthetők.

A telefon 19 különböző helyzetet és tárgyat képes felismerni, és ennek megfelelően automatikusan beállítja a legoptimálisabb fényhatásokat. A lényeg nagyjából annyi, hogy még azok is a profikéhoz hasonló felvételeket tudnak vele készíteni, akik szinte egyáltalán nem értenek a fotózáshoz. Mert a telefon - bár manuálisan is állítható - képes beállítani és felismerni mindent, ami a tökéletes képhez kell. Például a macskámra irányítva rögtön előugrott a cica ikon a képernyőjén egy kis szöveggel, jelezve, hogy tudja, mivel áll szemben, és a lehető legjobb fotót készíti majd kedvencemről és minden egyes szőrszáláról is: és így is történt. A legjobb pedig, hogy tényleg kibír egy napot töltés nélkül, folyamatos fényképezés mellett, és nagyjából háromnegyed óra alatt 16%-ról 100%-ra megy fel a töltöttsége. Nálam legalábbis így történt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Végigfotóztam Párizst a P20 Próval

A bemutató esemény és az elegáns afterparti után - ahol személyesen vett részt a márka új nagykövete, Gal Gadot, a Csodanő is - másnap megnéztük Párizs legnagyobb nevezetességeit, és természetesen teszteltük, mit is tud a P20 Pro. Az biztos, hogy nagy kihívás elé állítottuk, mert a városnézés során túlnyomórészt szakadt az eső, sötétszürke volt az ég, és fújt a szél, a nap csak estére sütött ki egy picit. Engem már az első néhány felvétel után levett a lábamról, méghozzá annyira, hogy sorra küldözgettem a képeket a páromnak és a barátaimnak, ilyen: „Úristen, annyira szép képeket csinál ez a telefon! Mintha nem is én fotóztam volna! ” - és ehhez hasonló megjegyzésekkel. Bár lehet, hogy ők egy kicsit már unták a folyamatos fotóáradatot, én nem tudtam betelni a felvételekkel. Azóta is lenyűgöz a telefon tudása, akármit is örökítek meg vele.

De beszéljenek helyettem inkább a képek: ilyen fotókat készítettem Párizsban, méghozzá bármiféle profi beállítás nélkül a Huawei P20 Próval.

Ezt is szeretjük