Felnőttbarát szálloda a ráckevei Duna-ág partján: Romantikus wellness pároknak (x)
Varázslatos wellness romantikus környezetben:mitől lesz egy szálloda felnőttbarát? Feltöltődés pároknak,hétköznapi pihenés kedvezményesen örökifjaknak.

naplemente panorámafelvétel1 2100x1400
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Duna Relax & Event Hotel**** Ráckevén gyönyörű természeti környezettel, és páratlan kényelemmel fogadja Vendégeit. A Budapesttől csupán 47 kilométerre található hotel a kisváros központjában helyezkedik el.

Már a Kis-Duna vizének kellemes közelsége, és a gazdag élővilág miatt is érdemes ide utazni, a feltöltődést pedig tovább fokozza az ehhez illeszkedő, elegánsan, ám emberi léptékben kialakított enteriőr, ami már belépéskor elvarázsolja az embert. A hotel belső tereit is a csipetnyi luxus és vidéki elegancia jegyében alakították ki, neves tervezők és építészek útmutatásait követve, hogy minél nagyobb harmónia nyűgözze le az ide látogatókat.

Wellness Forrás 

A szálloda központja a Wellness Forrás, amely az ókori római fürdők hangulatát jeleníti meg. Amikor belépsz ebbe a varázslatos környezetbe, a szeme előtt elevenedik meg az eltűnt idők varázslatos világa.

Az antik stílusban kialakított wellness részen szaunák, gőzfürdő, medencék, élményelemek és pihenősarok színesítik a kikapcsolódást. A kényeztető látogatás után úgy érzed majd, mintha kicseréltek volna! A barátságos légkör és a természet közelsége segít megteremteni a lélekemelő atmoszférát, ahol könnyen átadhatod magad a feltöltődésnek, vagy kedved szerint az aktív tevékenységek élvezetének.

Mitől felnőttbarát? 

A gyermekmentes hotelben csak 12 éven felüli vendégek vannak, így a csend és a páratlan nyugalom szigetén pihenhetsz. A színes, bővülő programkínálatot is ennek megfelelően, a felnőttbarátság jegyében alakították ki: például aquafittness, stretching, mandalakészítés, ügyességi- és kvízjátékok, kézműves foglalkozások, kencekészítés, gyakran műsoros estek sztárfellépőkkel, borkóstolók, koktélkészítés, hagyományos és textilmentes szaunaprogramok színesítik a repertoárt. Kapacitás függvényében egyéni konzultációkat is vállalnak az animátorok, például arcdiagnosztikát vagy akár személyre szabott, teljes körű tanácsadást. 

Kinek ajánljuk? 

A felnőttbarát szállodát kifejezetten ajánljuk romantikára vágyó pároknak, akik néhány romantikus, kettesben eltöltött napra vágynak, hiszen az amúgy is édes wellness hétvégét 1-2 stílusos kiegészítővel lehet még különlegesebbé tenni. Lehet egy palack finom vörösbor, színes gyümölcstál vagy belga csokoládé?

A lehetőségek között szerepel még például az ágyban elfogyasztott, ínyenc reggeli vagy egy finom csokoládétorta, akár koccintás pezsgővel, amely könnyen megteremti az intim légkört a minőségi idő közös eltöltéséhez. A nagyváros zajától távolabb akár a nászutasok is elbújhatnak a felejthetetlen mézeshetekre. Irány Ráckeve! Feltöltődés, wellness, romantika: egyszóval Duna Relax & Event Hotel Ráckeve. 

Nem csak 20 éveseké a világ… 

Örökifjú, nyugdíjas látogatóik számára is kiemelt kedvezményeket és plusz szolgáltatásokat biztosítanak, így téve felejthetetlenné a hétköznapokat is. Hiszen sokszor egy kedves szó, apró odafigyelés, egy kis gesztus is örök emlék marad.

Az igényelhető extra szolgáltatások közül néhány: transzfer a HÉV-től, plusz párna, plusz takaró, olvasólámpa, telefonos ébresztés, nordic walking botok, kerékpár, indián kenu és csónak. A szállodában sokszor barátságok is köttetnek, és gyakran előfordul, hogy a közös relaxálás napjai alatt egy összetartó társaság alakul ki. Így lesz a wellness pihenés sokkal több, mint csupán szórakozás. 

Ezt is szeretjük