Ez lesz a nyár legnagyobb élménye - 34 medence vár ebben a fürdőben (x)
Szuper családi kikapcsolódás vár az ország második legnagyobb fürdőjében.

Fürdő17 Tibu 172 Bükfürdő
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az év ezen szakaszában már számos nyári attrakcióval várja a látogatókat a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum. A Magyar Brands és EuropeSPA díjas fürdő az egész család számára nyújt kikapcsolódást az év legmelegebb napjain is.A fürdő árnyas fákkal borított strandja tavaly a lehető legmagasabb, 5 csillagos minősítést kapta a Magyar Fürdőszövetségtől. Számos attrakció található itt, a családi medencéktől kezdve a gyermekek kedvencéig, az óriásbuborékig. A megszokott mászókák, csúszdák, hinták mellett egy különleges elemekkel felszerelt vizes játszótér is várja a legkisebbeket, amely Toboz Ottóról, a fürdő kabalaállatáról kapta a nevét.

Acapulco medence a családosoknak

A strandfürdő területén kialakított, látványos családi medencében a fiatalabb korosztály és a családos vendégek egyaránt jól érzik magukat. Vihar- és ugróöböl, gyermekhullámöböl teszi még izgalmasabbá a fürdőzést. Aki egy kis árnyékra vágyik, az a medence napernyői alatt vagy a medence mögött található függőágy parkban is megpihenhet.

Fürdő17 Tibu 201 Bükfürdő

A szabadtéri csúszdakomplexum négy pályából áll és felejthetetlen élményeket kínál kicsiknek és nagyoknak. A családi csúszdán szülők és gyermekek akár együtt is csúszhatnak, az anakonda csúszda hosszasan kanyarog, a hirtelen esésű kamikaze igazi bátorságpróba, a hagyma csúszdán pedig centrifuga-szerűen pörögve érkeznek a vízbe a csúszdázók.

A strandon található óriásbuborékos strandmedence különleges attrakció a kicsiknek. A hatalmas, színes buborékról ugrálhatnak, csúszhatnak a vízbe, míg a medence másik felében egy kosárlabda palánk nyújt szórakozást a fiataloknak. Ez a medence igazi különlegessége a strandnak.

A mozgás szerelmeseit sportpályák, például strandröplabda, lábtenisz, füves kispályás labdarúgó pálya, kiskapukkal felszerelt strandfoci pálya, streetball pálya, asztalitenisz, valamint szervezett sport- és szórakoztató programok várják.

Akik pedig a kulináris élvezetekre fogékonyak, azok is megtalálnak Bükfürdőn mindent, mi szem-szájnak ingere: a fürdő területén és a településen is számos vendéglő, büfé vár rájuk.

Fürdő17 Tibu 116 Bükfürdő

Cápabarlang a legkisebbeknek

Nemrég került átadásra a kisgyermekek számára épült cápabarlang, amely látványos vízi elemekkel teszi még élvezetesebbé a pancsolást. Itt a tenger élővilágával ismerkedhetnek meg játékos módon a legkisebbek: csikóhalak, kis rákok, spriccelő és forgó vízi figurák színesítik az élményfürdő területén található barlangot.

További programok és kedvezményes ajánlatok a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum weboldalán.

Ezt is szeretjük