Te is féláron utazhatsz idén nyáron: ismerd meg a részleteket!
Van olyan kedvezmény a vonatokon, melyet eddig talán nem ismertél, de érdemes kihasználnod.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Balatoni Hajózási Zrt. és a MÁV-Start Zrt. együttműködése jóvoltából az utazóknak idén is lehetőségük van úgynevezett Balaton Mix jegyet vásárolni, mely a két közlekedési zrt. közös, szezonális menetjegy terméke.

Balaton Mix jegyet felnőtt, gyermek, családi és csoportos kategóriában lehet venni, érvényessége szerint két típusban: három napból egy kiválasztott vagy hét napból két kiválasztott napon korlátlan utazást tesz lehetővé mindkét társaság megfelelő, menetrend szerinti járatain.

A Balaton körüli vasútvonalakra és a Balatoni Hajózási Zrt. menetrend szerinti járataira szóló Balaton Mix jeggyel be lehet járni a magyar tengert és környékét, akár kerékpárral is.

Félárú menetjegy, pótdíj-mentesség

Gyermekjegyre 6-14 éves kör közötti gyermekek jogosultak, családi jeggyel pedig maximum két felnőtt és két gyerek utazhat együtt. Csoportok számára a jegyet kedvezményesen értékesítik.

A Balaton Mix jegy tulajdonosai mentességet élveznek a 2013. május 15-én bevezetett gyorsvonati pótjegy megváltása alól, emellett a Balatonhoz való eljutáshoz is 50%-os menettérti jegyet válthatnak - utóbbi esetben azonban pótjegyet is váltaniuk kell, amennyiben olyan vonattal mennek a Balatonhoz, melyen ez szükséges.

Ingyenes kerékpárszállítás

A jegyhez továbbá díjmentes kerékpárjegy váltható: a felnőtt, a gyermek és a családi Balaton Mix jeggyel személyenként egy biciklit lehet díjmentesen szállítani a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében.

Mindez érvényes a kerékpárszállításra kijelölt személyhajókon és kompokon is, a csoportos jegy azonban nem jogosít fel arra, hogy a csoport tagjai ingyenesen vigyenek fel kerékpárt a vonatra vagy a hajóra.

Még több kedvezmény

A jegyekhez mindemellett további kedvezmény is jár, a balatonfenyvesi kisvasúton például 50%-os kedvezménnyel utazhatnak tulajdonosaik.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A Balaton Mix jegyekre vonatkozó kedvezményes ajánlat 2013. április 27. és október 6. között érvényes. Ha többet akarsz tudni a jegyekről, és az árlistára is kíváncsi vagy, kattints ide!

Ezt is szeretjük