Egészen fantasztikus: így még soha nem láthattad a Balatont!

Újabb videó is készült

Második része is van a népszerű víz alatti videónak.

balaton vize
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Számos utazással, turisztikai információkkal foglalkozó hazai weboldal között mi is beszámoltunk Szekeres Dávid gyönyörű, Balatonról készült, víz alatti felvételéről, amely közzététele után nem sokkal már több mint százezer megtekintést tudhatott a magáénak.

Az akkor érettségi előtt álló, a fotózást hobbijának tekintő Szekeres Dávid állvánnyal készítette a videót Balatonalmádinál, azt pedig, hogy a víz különösen tiszta volt, a videóhoz fűzött kommentje alapján a kora tavasszal magyarázta, leírása alapján ilyenkor általában egy-két méterre is le lehet látni.

A Balatonról készült felvételnek idővel második része is született Underwater - Lake Balaton II címmel, melyet azonban már kevesebben ismernek, holott legalább olyan izgalmas, mint elődje, különösképp amiatt, hogy a szintén Balatonalmádinál készült felvétel egyik főszereplője a FOGAS/1928 típusú halászhajó különös, magányos roncsa lett.

A jelenleg ismeretlen tulajdonban álló, igen rossz állapotú hajót 1955-ben selejtezték, ma Balatonalmádi mellett fekszik a nádasban, életteret nyújtva a különleges víz alatti világnak. A felvételt most meg is nézheted, Szekeres Dávid továbbá egy harmadik videót is tervez, mintegy lezárásaként az Underwater projektnek.

A videót készítette: Szekeres Dávid.

A 10 legcukibb retró fotó a Balatonról, amit valaha láttunk

A Balaton valószínűleg régen is azt jelenthette legbelül, amit ma: nézd meg képeken!

Ezt is szeretjük