Felhőtlen telelést mindenkinek!
Ha a téli sportok szerelmese vagy, biztosítsd be magad és készülj fel mindenre, hogy valóban örömteli legyen ez az időszak. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt mindenki tudja, hogy a síelés és a snowboard a kockázatosabb sportok közé tartozik, azt viszont kevesebben, hogy ez mit is jelent a gyakorlatban, és főleg, hogy mit jelenthet a pénztárcánknak.

A tavalyi évben egy átlagos síbaleset kárértéke közel 70 ezer forint volt, de előfordult olyan káresemény is, amelyet 1,1 millió forint értékben térített a biztosító. Erre azonban egy sima utasbiztosítás aligha képes.

Utasbiztosítás extrákkal

Nagy könnyebbség a téli sportok szerelmeseinek, hogy már létezik olyan speciális utasbiztosítás, amellyel nekik sem kell félniük az extra kiadásoktól. A HóBarát biztosítás az AXA-tól olyan, kifejezetten a téli sportok kedvelői számára kidolgozott kiegészítő szolgáltatásokat is nyújt, mint a mentési költségek akár limit nélküli átvállalása, vagy a sífelszerelés, a síruházat, illetve a síbérlet értékének megtérítése síelés közben bekövetkezett baleset esetén, a feltételekben megjelölt összeghatárig. Fontos és hasznos eleme a felelősségi károk térítése.

Az alapok

Természetesen a HóBarát síbiztosítás a komplex utasbiztosításokra jellemző összes olyan fedezetet is magában foglalja, mint a baleset- és betegségbiztosítás, poggyászvédelem, a betegszállítási költségek fedezése, illetve a gépkocsi asszisztencia és a jogvédelem.

Kedvezmények

A 18 éven aluliak 50 százalékos kedvezményt kapnak a HóBarát síbiztosítás díjából. Ha kis csapatod 3-5 főből áll, 5 százalékkal kedvezőbbek a biztosítási díjak, 10 fő felett pedig már egyedi kedvezményt kaphatsz az AXA-nál. A biztosítást a www.axa.hu internetes oldalon keresztül, akár pár perccel indulás előtt is megkötheted. Azzal a feltétellel azonban érdemes tisztában lenned, hogy ezt a műveletet mindenképpen még Magyarországon kell végrehajtanod.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül nyilvános ajánlattételnek, kizárólag a figyelem felkeltését szolgálja. További részletek és feltételek: www.axa.hu(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1863695&banner=1863697&ord=RANDOM_NUMBER)%)
Ezt is szeretjük