Hass az érzékekre egy „érzelmes” ajándékkal! (x)

Karácsonyhoz közeledve mindenki azon töri a fejét, hogy milyen nem mindennapi ajándékkal lepje meg szeretteit. Ha igazán kreatív dolgot akarsz választani, ajándékozz csodás élményekre beváltható utalványt!

Voucher Karácsonyi verzió
beauty and style
Top olvasott cikkek

Utazni szinte mindenki szeret, és még az országot sem kell elhagynunk ahhoz, hogy szebbnél szebb helyeken pihenjünk, kapcsolódjunk ki és töltődjünk fel. A szélrózsa bármely irányába is indulunk el, mindenhol találunk egy-egy Accent szállodát, ahol akár wellnessezhetünk, vezetett séta keretében felfedezhetjük a várost, vagy éppen felejthetetlen gasztronómiai kalandokban lehet részünk. Mindezt az élményt pedig „becsomagolhatjuk”, és betehetjük a karácsonyfa alá, így biztosak lehetünk abban, hogy egyedi ajándékot kapnak tőlünk szeretteink.

Élmény ajándékba

Ha élményt ajándékozol, garantált lesz a siker, hiszen hiába nem kézzel fogható a meglepetés, annál maradandóbb. Az „Accent Emotion Extra” utalvány a szállodalánc bármely szolgáltatására beváltható, egy évig felhasználható, és SZÉP kártyával is ki lehet fizetni online. Az utalvány mutatós PDF-ként letölthető, de ha úgy kérjük, díszes karácsonyi borítékban is megkaphatjuk.

STA 9917

Ráadásul, ha te is a szerencsések egyike vagy november 22. és december 21. között, akkor visszanyerheted utalványod értékét törzsvendégpontok formájában. Az Accent Hotels adventi kampányával ugyanis extra ajándékban szeretne részesíteni, ami nem más, mint a nyertesek esetében a vásárlással megegyező értékű pont a „Welcome Back” törzsvendégkártyán.

Pontokat gyűjteni mindenképpen érdemes, mert minden egyes pont minimum egy forintot ér. A kártya ugyanis a törzsvendégprogramban részt vevő szállodák egyik hivatalos fizetőeszköze. Mindössze arra kell odafigyelni, hogy közvetlenül a www.accenthotels.com weboldalon foglalj szobát, hiszen pontokat számodra csak így tudnak jóváírni. Törzsvendégkártyát igényelni online, felhasználói fiók létrehozásával, vagy személyesen a szállodákban lehet.

Az „Accent Emotion Extra” utalvány természetesen nem csak karácsonyra nagyszerű ajándék, bármilyen más neves alkalomra is tökéletes választás. Praktikus, hiszen a megajándékozott teljesen szabad kezet kap abban, hogy mikor, hol és mire költi el az összeget. Lehet, hogy csupán csak egy ebédhez vagy egy vacsorához lesz kedve, de dönthet úgy is, hogy néhány csodás napot tölt el valamelyik szállodában.

Bármit is választ, egyben biztos lehet, az Accent szállodákban Ő a legfontosabb, és maximálisan el lesz kényeztetve.

Accent Hotels adventi nyereményjáték: https://accenthotels.com/hu/adventi-nyeremenyjatek

(Képek forrása Accent Hotels)

Ezt is szeretjük