A 4 legjobb város szingliknek: íme, a hivatalos lista
Ezekben a városokban egészen nagy az esélyed, hogy végre megtaláld az igazit.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha már nem szeretnéd az egyedülállók korlátoktól mentes, de picit magányos életét élni, akkor mindenképpen érdemes a négy város valamelyikébe ellátogatnod! Talán a nagy Ő csak arra vár, hogy végre megérkezzen a repülőd.

A New York-i Empire State Building is remek randihelyszín
A Buckingham-palotánál mindig rengetegen vannak

New York

Mi más is szerepelhetne a lista első helyén, mint a szingliség hivatalos városa, azaz New York. A metropolisz soha nem alszik - egy állandó forgatag tele lehetőségekkel, ami a párkeresést illeti. Gondolj csak a Szex és New York képkockáira: Carrie Bradshow és barátnői bebizonyították, hogy nincs itt olyan hely, ahol nem lehet bepasizni, ráadásul nincs olyan, hogy záróra, akár az éjszaka közepén is találsz programot.

A múzeumok, könyvtárak vagy éppen a Central Park legalább annyira hívogató az egyedülállók számára, mint az éjszakai klubok, éttermek, a Soho vagy a Madison Square Garden - de légy szemfüles, az agglegények itt sem bokron teremnek.

London

A brit főváros nemcsak a világ egyik központja, hanem a párkapcsolatra vadászók kánaánja is. Az itteni jóvágású úriemberek ugyanis a kevésbé temperamentumos angol nők után valami igazán különlegesre vágynak. Kifejezetten keresik a külföldi hölgyek társaságát, akik egy kis életet visznek konvenciókkal és korlátokkal teli életükbe.

A tipikus londoni pubok és éttermek remek alkalmat kínálnak az ismerkedésre, de a város történelmi múltját sem érdemes félvállról venni: egy érdekes eszmecsere a Buckingam-palotáról vagy a Towerről például kifejezetten jó lehetőséget nyújt a flörtölésre.

San Francisco

A meredek utcáiról híres San Francisco az egyik legfelszabadultabb és legbohémabb város az Egyesült Államokban. Kedvelt helye azoknak a művészlelkeknek, akik hisznek még az igaz szerelemben. Sok szórakozóhely is erre van berendezkedve.

A kellemes éghajlat, a táj szépsége és a látnivalók úgy vonzzák az egyedülállókat, mint mágnes a vasat. A pirosas Goldengate, a furcsa villamosközlekedés, az Alcatraz mind magukban rejtik a lehetőséget, hogy új emberekkel ismerkedj meg, tehát ne habozz a város minden sajátosságát kihasználni!

Az a bizonyos San Franciscó-i villamos
Barcelona központja, azaz a La Rambla

Barcelona

Európai viszonylatban a katalán főváros is a topon van párkeresés tekintetében. Egy néhány évvel ezelőtti kutatás szerint minden egyedülálló nőre jut egy szabad férfi, ennél többet pedig nem is kívánhatnál. A barnára sült spanyol pasik elbűvölőek, ráadásul imádnak flörtölni, a szerelem a vérükben van.

A jó időnek hála a város folyton pulzál, de igazán éjszaka kezd élni. A tengerparti szórakozóhelyeken elsősorban tánc közben ismerhetsz meg jóképű idegeneket, de a La Ramblán található kávéházak, a gótikus negyed vagy a Parc de la Ciutadella a maga 30 hektáros zöldterületével ugyancsak remek lehetőségeket kínál, csak tudj velük élni!

A felsoroltak közül te hol élnél szívesen, ha megtehetnéd?

Ezt is szeretjük