5 mesebeli hely Budapesten, ami mellett lehet, hogy naponta elmész
Hallottál róluk, el is mész mellettük, de megnézted már őket?

nagykep?cikkid=165798&kep=budapest-osszel-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Budapest, Budapest, te csodás... És magával ragadó, érdekes, elbűvölő, fantasztikus, emellett sokszor idegesítő és zsúfolt, mégis szeretetre méltó és titokzatos. Budapesttel szerelembe lehet zuhanni nyáron, rajongani lehet érte ősszel, imádni lehet tavasszal. Lehet utálni is persze, amikor alkoholgőzös kábulatban vegetál a hétvégi hajnalokon, és idegfeszítő zsivajjal készíti ki az embert a vigalmi negyed bohém utcáin.

Aztán meg is lehet neki bocsátani, amikor széttekintesz a Lánchídról napfelkelte idején, vagy éppen a Margitszigeten sétálgatsz naplementekor. Ilyenkor rádöbbensz, hogy nem is a városra vagy dühös, hanem az őt használó, felélő és szétcincáló emberekre. Vannak helyek, rejtett zugok, felfedezetlen, apró édenek a fővárosban is. Ezek nincsenek feltüntetve a turistáknak szánt térképeken, így maradtak idillien csendesek és zsúfoltságtól mentesek. Keresd fel őket, és tapasztald meg, milyen az, amikor Budapest nem a trendi metropolisz arcát mutatja!

Gyönyörű városok szerte a világban

És köztük van Budapest is. Akárhány felmérés vagy véleménykutatás zajlik mostanában, szépséges fővárosunk mindig belekerül, és rangos helyezést ér el.

Ezt is szeretjük