Divatbemutatóra készülünk fiatal hazai tehetségekkel
Neked is ott a helyed!
Gyere el te is a Femina.hu divatshow-jára!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeptember 26-án óriási divatshow-val készül a Femina! Budapest pezsgő belvárosi életét fogjuk mi is színesíteni a White Caviar 000 hívószóval megrendezett eseménnyel, melyre téged is szeretettel várunk! A lenyűgöző kreációkon kívül a látványosságról a Rippel testvérek produkciója és egy különleges performance is gondoskodik majd.

Emellett pedig sztárparádéval is készülünk, vendégeink között Orosz Barbi, Horváth Éva, Zséda, Mérai Kata, Radics Gigi és Sütő Enikő is ott lesz.

A divat szórakozás, és az önkifejezésünk egyik fontos része. És örömmel adunk lehetőséget a fiatal tehetségeknek, ezért úgy döntöttünk, idén megszervezzük első divattervezői pályázatunkat, hogy a tervezők a mi segítségünkkel mutatkozhassanak be egy profi divatbemutatón.

Szerencsére sok a tehetséges fiatal, ezért mi is sokukat szeretnénk bemutatni, egyrészt a szakmának, másrészt a divatot szerető közönségnek. A meghirdetett White Caviar tematikánkra egy-egy öltözék tervével lehetett jelentkezni. A rengeteg beérkezett ötletből pedig a zsűrink kiválasztotta a 23 legjobb tervet, melyeket egy látványos divatbemutatóvá rendeznek össze kollégáink.

Utolsó simítások

A show előkészületei lázasan zajlanak a szeptember 26-i bemutató előtt: a tervezők az utolsó simításokat végzik a ruhákon, a modellek ruhapróbára járnak, a dekorosok és a kiválasztott előadóművészek a helyszínen tervezgetik különleges produkcióikat. Alább adunk egy kis ízelítőt, hogy mi minden lesz látható. És ne feledd, még nem késő, most még tudsz jegyet venni te is!

Rippel Brothers: artisták és művészek

A testvérpár korán ráérzett, hogy merre tart az artisták és a cirkusz világa. Az Európa-szerte teret hódító új cirkuszi irányzat - amely az emberi test teljesítőképességére és a dinamizmusra helyezi a hangsúlyt - egyik magas szintű, hazai képviselőiként a Rippel fivérek már bejárták szinte az egész világot.

Előadó-művészetük nem nélkülözi a látványos elemeket, azonban egy olyan egyensúlyérzékkel, harmóniával egészítik azt ki, amit valószínűleg csak két testvér tud ilyen látványosan megvalósítani a színpadon.

Remsey Dávid: Lampion-tenger Performance

A White Caviar tengeri koncepciójára rímel a hatalmas, hal formájú, fehér lampionbábokat megmozgató előadás. A különleges, ledes megvilágítású bábok minden apró részlete kézzel készült, hogy a halak mozgását tökéletesen tudják imitálni.

White Caviar divatbemutató

A 23 kreáció inspirációs forrása a beluga kivételesnek számító fehér kaviárja volt. A ritkaságnak számító ínyencség egyfajta érett tisztaságot szimbolizál, ugyanis a halak ikrája korukkal válik fehérré, ezáltal értékesebbé. A mi tervezőink is fantasztikusan kiforrott szépérzékről tettek tanúbizonyságot, amit reméljük, te is meg tudsz nézni élőben!

Figyelem! A jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre!

VIP-jegy: 3990 forint, mely tartalmaz
- belépést a VIP-részre
- korlátlan alkoholos- és alkoholmentesital-fogyasztást
- 1 db good bye csomagot
- 1 db tombolajegyet.
Emeleti/karzat jegy: 1490 forint, mely tartalmaz
- 1 db welcome drinket
- 1 db good bye csomagot
- 1 db tombolajegyet.

A belépőjegyek kizárólag elővételben vásárolhatók meg.

Jegyinformáció és jegyvásárlás »

A részletek

Helyszín: VAM Design Center, 1061 Budapest, Király utca 26.
Dátum: 2014. szeptember 26., péntek, kapunyitás: 19:00.

A divatshow helyszínén különleges tombolával is készülünk számodra, ahol értékes nyeremények találnak majd gazdára.

PROGRAM*

19:00 – Kapunyitás
20:00 – Rippel Brothers Show
20:10 – Remsey Dávid Lampion-tenger Performance
20:15 – Divatbemutató
21:15 – Díjátadó
21:30 – Femina.hu Party - DJ: Levi da Cruz
22:00 – Tombola

SEAT-stand: csodáld meg a SEAT Leon FR-t, és nyerj személyes sofőrszolgálatot!
Vöslauer-stand: frissítsd fel magad a Vöslauer ásványvízzel!

*A változtatás jogát fenntartjuk!

A rendezvény teljes területén az alkoholos és alkoholmentes italokat a Heinemann biztosítja!

Ezt is szeretjük