Így találhatsz munkát külföldön! Pénteki állásbörze a Millenárison
A november 11-i börze után Bartók Esztert és a Hangfestőket, valamint Jamie Winchestert hallgathatod.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeretnél Európában tanulni, dolgozni, önkénteskedni? Gyere el november 11-én az Európa Pontba, tájékozódj a Mobilitás, az EURES, az ÖKA és az Artemisszió Alapítvány munkatársaitól a lehetőségekről, majd hallgasd meg Bartók Eszter és a Hangfestők koncertjét. Este 21 órától pedig bulizz együtt a Jamie Winchester trióval.

Jamie Winchester
Bartók Eszter és a Hangfestők

Vörk-shop: Európai Mobilitás Börze

A külföldön való tanulás vagy éppen munkavállalás útvesztőjében igazán könnyű elveszni.

Az Európa Pont ezen kíván változtatni, ezért egy külön börzét szervez, hogy megmutassa, milyen lehetőségei vannak azoknak, akik más európai országban szeretnének élni, dolgozni, tanulni.

Tanácsadás és lehetőségek

A november 11-i Európai Mobilitási Börzén a Mobilitás, az ÖKA, az Artemisszió Alapítvány és az EURES munkatársai konkrét tanácsokkal, lehetőségekkel várják az érdeklődőket, és segítenek kiválasztani az Európai Bizottság Programjai közül mindenkinek a legmegfelelőbbet.

Jamie Winchester és Sinha Róbert tapasztalatai

Ha már tudod, hogy merre indulj és kihez fordulj, akkor 19:00-tól hallgasd meg Jamie Winchester, énekes és Sinha Róbert, gitárművész élettörténetét, akik saját bőrükön tapasztalták meg a mobilítás előnyeit.

Hangfestők koncert 20:15

A Hangfestők - Bartók Eszter, Sinha Róbert, Vidák Róbert - előadásában magyar népdalfeldolgozásokból álló műsort hallhatnak az érdeklődők, amelyeket flamencóval és egyéb gitárzenei stílusokkal ötvözve a trió tagjai egy teljesen egyedülálló zenei fúziót hoznak létre. Produkciójuk nemcsak egyediségével, hanem színvonalával is kiemelkedik a manapság oly divatos világzenei projektek közül.

Jamie Winchester trio koncert 21:00

Jamie Winchestert senkinek sem kell bemutatni, ezen alkalommal a zenész a korábbinál is finomabb darabokat játszik zenekarával.

Vörk-shop: Európai Mobilitás Börze
Helyszín: Európa Pont 1024 Budapest, II. kerület, Lövőház utca 35., A Millenárison!
Időpont: 2011. november 11. 17 óra
Jegy: ingyenes program.

Mennyi időre mennél ki külföldre dolgozni, tanulni?

Ezt is szeretjük