Ugorj fejest az ország legimpozánsabb medencéjébe!
A Duna Aréna legendás versenymedencéje számos magyar sportsiker helyszíne, ahol bajnokaink brillíroznak világversenyről világversenyre.

GettyImages-166935058
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Most Te is átélheted, milyen egy exkluzív Arénában vízbe csobbanni olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportolóink társaságában. Extraként Ötpróba pontokat gyűjthetsz, sőt egy Ötpróbás úszósapkával is megajándékozunk. Ha ez még mindig nem lenne elég, részt vehetsz egy ingyenes kardiológiai szűrővizsgálaton is!

A szűrést prof. dr. Merkely Béla Széchenyi-díjas magyar orvos, kardiológus, egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának igazgatója, a Semmelweis Egyetem rektora, a Magyar Tudományos Akadémia doktora és kiváló szakemberekből álló csapata végzi majd 08:00-15:00 óra között!

Ötpróba pontok - Úszástávok

  • 3000 MÉTER: 3 PONT
  • 1500 MÉTER: 2 PONT
  • 500 MÉTER: 1 PONT
GettyImages-594376047

A megszerzett Ötpróba pontok értékes sportos ajándékok beváltására jogosítanak fel immár az új, párizsi ciklusban. Ha még nem vagy Ötpróbázó, nevezéseddel most ingyenesen csatlakozhatsz Magyarország egyik legnépszerűbb szabadidősport-közösségéhez!

További információk: https://otprobaparizsba.hu/

Csobbanjatok minél többen a csapatból a szeptember 25-i Vizesgála úszóversenyén, és vihetitek a pálmát: a „A LEGSPORTOSABB EGYESÜLET” címet!

Úszás után vár a Vizesgála

Az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő vízisport-ünnep minden olyan sportrajongónak felejthetetlen élmény, aki imád szórakozni, ámulni és tombolni az ország legeredményesebb élsportolóinak teljesítményét látva.

Szeptember 25-én az Ötpróba Vizesgála - Bajnokok Diadala- Millennium Masters fantázianevet viselő vízisport-gálán a Duna Arénában a tokiói olimpia magyar küldöttségének bajnokai, dobogósai, pontszerzői ugranak/szállnak vízbe vízilabda, kajak-kenu és úszás sportágban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Vízilabdában? Nem kell sorolni a neveket, hisz mindannyian ismerjük a legnagyobbakat: Kiss Gergely, Szécsi Zoltán, Biros Péter, Molnár Tamás, Fodor Rajmund, Steinmetz Barnabás és Gergely István, Märcz Tamás, Steinmetz Ádám, Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert biztos, hogy velünk csobbanak a Vizesgálán, kihívói az Oázis Masters csapat. 

A kajakfutamban egy kiemeleten sikeres olimpia játékok után tiszteletét teszi, és velünk szelik majd a habokat olimpiai bajnokaink, Storcz Botond, Csipes Tamara, Kammerer Zoltán, Dombi Rudolf és persze minden idők legeredményesebb magyar női sportolója az olimpiák történetében, KOZÁK DANUTA. 

A Csillagszóró úszásban igazi úszópárbajra van kilátás, rengeteg klasszissal a vízben. 

Az, hogy kik úsznak majd egy párban, egyelőre maradjon titok, azonban velünk tempózik majd Kapás Boglárka, Késely Ajna, Burián Kata, Gyurinovics Fanni, Verrasztó Evelyn, Sebestyén Dalma, Pap Bianka és Veres Laura, ami a nőket illeti, férfiak tekintetében pedig úszósapkát húz Cseh László, Milák Kristóf, Kenderesi Tamás, Verrasztó Dávid, Telegdy Ádám, Bernek Péter, Zombori Gábor és Márton Richárd.

A különleges látványokról a műugrók és a Rippel Brothers látványos, szédítő magasságú show-ja gondoskodik. 

Szeptember 25-én eljött a várva-várt sorsolás ideje is! Az 5 éves Ötpróba Tokióba ciklus alatt, legalább 5 sportágban gyűjtött 60 pont/pontokért járó Ötpróba Sorsjegyek most kerülnek igazán a reflektorfénybe. Az 5 kategóriagyőztes mellett még 19 szerencsés Ötpróbázó elutazhat a 2022. február 4-20. között Pekingben megrendezésre kerülő téli olimpiára. A nyertesek kilétére most derül fény!

További információ : https://otprobaparizsba.hu/vizesgala

Jegyvásárlás: www.eventim.hu

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/514959266471395

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük