Visszahívták a népszerű édességet: fémtárgyat találtak benne
Visszahívják az IKEA-ban kapható népszerű édességet, mert fémtárgyat találtak benne.

GettyImages-1344769322
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Visszahívják az IKEA-ban kapható népszerű édességet, mert fémtárgyat találtak benne.

Egy forgószék miatt is értesítést adott ki a vállalat esés és sérülés veszélye miatt.

Visszahívták az édességet

A társaság az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében arról tájékoztatott, hogy az Almondy visszahívja az IKEA által forgalmazott, L2140 tételkóddal és 2023. 11. 18. minőségmegőrzési dátummal rendelkező 400 grammos Almondy Daim mandulatortát, mivel az egyik tortában fémtárgyat találtak.

Az Almondy azt kéri a vásárlóktól, hogy vagy vigyék vissza a terméket abba az áruházba, ahol megvásárolták, hogy visszakapják a teljes vételárat, vagy forduljanak az Almondyhoz a www.almondy.com címen.

Egy forgószék miatt is értesítést adott ki az IKEA. Visszahívják a saját gyártású és forgalmazású - 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott - antracit színű Odger forgószéket esés és sérülés veszélye miatt. A közleményben kitérnek arra, hogy a forgószéken a 22 az évet, a 21 a gyártás hetét jelöli.

A cikk az ajánló után folytatódik

A visszahívást azzal magyarázzák, hogy fennáll a veszélye annak, hogy a szék csillag alakú lába eltörik, ami esés- és sérülésveszéllyel járhat a használókra nézve. Az IKEA mindenkit arra kér, aki ilyen forgószéket vásárolt, hogy ne használja a terméket, és vigye vissza, hogy visszakapja a teljes vételárat. A visszavételhez a vásárlás tényét nem kell nyugtával vagy számlával igazolni.

Ennyibe kerül az otthoni karácsonyi díszkivilágítás: tudod, mennyit fogyaszt?

A mostani energiaválság idején valószínűleg rengeteg emberben felmerül a kérdés, hogy mennyibe kerül az otthoni karácsonyi díszkivilágítás.

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük