Hagyta, hogy a patak elsodorja a telefonját: gyönyörű és különleges felvételeket készített a mobil
Nem mindennapi látvány: milyen lehet egy patak habjain csordogálni?

GettyImages-1337378457
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy ázsiai férfi TikTok-csatornája tele van bámulatos videókkal: mobiltelefonját rögzíti, és különleges perspektívából gyönyörű helyszíneket kameráz le. Kétségkívül az alábbi az egyik legnézettebb kisfilmje, és már közel hat és fél millióan lájkolták. 

Ám vannak, akik kételkednek: a kommentszekcióban sokan megkérdőjelezik, hogy az alkotó a videófelvételt valóban olyan módon készítette el, ahogy sugallja. Szerintük máshogyan vette fel a látványos részt, és úgy vágta össze a videót, hogy a néző azt higgye, a patakon úszó telefonjával állította elő a végeredményt.

Gyönyörű és különleges felvételeket készített 

Egy dolog biztos: ritkán találkozni ilyen csodaszép, egyedi látvánnyal. Nem gyakran láthatunk egy tájat egy patak habjain lecsorogva: főként, mert nem tudunk akkora méretűre összezsugorodni, hogy ez lehetséges legyen. A technológia csodájával azonban olyasmiket is észrevehetünk és megláthatunk, ami enélkül nem lenne lehetséges.

@loihagiang98 Do you still raise buffaloes like mine#katespadenycabana #fyp #foryoupage #trend #foryou #katespadenycabana #tiktok ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Az alkotó többi videóját megnézve valószínűnek tűnik - bármily hihetetlen is -, hogy a felvételeket valóban a telefonjával hozza létre. Feltehetőleg nem mindennapi, bombabiztos rögzítőeszközöket használ, másképpen nehezen elképzelhető, hogy a mobil a víz felszínén marad - bár láthatunk tőle olyan videót is, ahol a telefon a vízbe esik.

Mindenesetre akár drónnal, akár telefonnal készítette el a gyönyörű felvételt, az élmény ugyanaz marad: elképzelhetjük, milyen látvány ezen a varázslatos tájon a patak vizének kis hullámain csordogálni. 

Németország Velencéjének is nevezik a cuki kisvárost

Képeslapra illő szépségű a német kisváros, ahol utak helyett folyók kanyarognak.

Borító-és ajánlóképek forrása: Getty Images

Ezt is szeretjük