Az internet új kedvence a repülőmókus, aki eljátszotta a saját halálát - Imádni fogod a róla készült videót!

Ennél zseniálisabb állatos videót ma már tuti nem látsz!

GettyImages-1046245680

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Futótűzként terjed az interneten a videó, amelyen egy nem mindennapi színészi készségekkel megáldott repülőmókus látható.

Az állat úgy döntött, hogy egy partvis segítségével egy meglehetősen drámai jelenetet fog prezentálni a gazdájának. Az esetről készült felvétel egyszerre rendkívül bizarr és nagyon imádni való lett.

Vicces repülőmókus

Megihletett egy falhoz támasztott partvis egy repülőmókust. Az állat ugyanis a takarítóeszközt használta fel egy különös performanszhoz, amelyben a saját halálát játszotta el. Az esetről az állat gazdája szerencsére felvételt is készített, máshogy ugyanis valószínűleg senki nem hitt volna neki.

A mókus több mint egy percen keresztül hevert a partvis nyele alatt kiterülve, és csak olyankor mozdult meg, amikor igazított egy kicsit a seprűn. Kipróbálta, hogy akkor ér-e el drámaibb hatást, ha a hasához rakja a nyelet, vagy akkor, ha a nyakához, de a gazdája csak nem tört ki zokogásban, így végül hagyta az egészet. 

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Elbűvölő képeket készített a mókusról a fotós: csak ritkán látjuk így őket

A férfi jó barátságot kötött egy mókussal, így varázslatos képek születtek.

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük