8 vicces képsor, ami görbe tükröt mutat a társadalomról: nehéz nevetés nélkül végignézni

A művész ötletes és humoros módon mutatja be a társadalmunkat.

görbe tükör
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Roby Poche még csak nemrég kezdte el gyártani jobbnál jobb illusztrációit, máris rengeteg rajongója akadt képsorainak, amik nemritkán egy csipetnyi fekete humorral fűszerezettek.

A texasi művész StrangeTrek néven alkot, és 2020 júliusában vágott bele a képregények rajzolásába. A koronavírus-járvány elején ugyanis rengeteg ideje felszabadult, amit kreatívan töltött el.

Vicces miniképregények

Időről időre egyre találóbb képsorokkal örvendezteti meg rajongóit Roby Poche, munkásságának követőtábora is folyamatosan növekszik, sőt, nyomtatványokat is lehet tőle vásárolni. A sors fintora, hogy amióta csillapodtak a járványhelyzet miatt hozott szigorítások, egyre kevesebb ideje maradt az alkotásra. Ugyan csak maximum négy képből állnak miniképregényei, sok időt vesz igénybe elkészítésük. Autodidakta képregényművész révén arra biztat másokat is, akik eddig csak álmodoztak arról, hogy rajzoljanak, hogy vágjanak bele, egyszerűen csak kezdjék el. Ő maga szívesen nézi vissza akár régebbi képeit is, és olvasgatja el a hozzászólásokat, ötletes, gyakran szatirikus képkockái sokakat megmosolyogtatnak. 

(Cikken belüli képek forrása: strangetrek / Instagram, StrangeTrek / Reddit, Strangetrek / Facebook, Strange Trek / Twitter, StrangeTrek / ko-fi, borító-, és ajánlóképek forrása: Getty Images Hungary, a képek felhasználását Roby Poche engedélyezte)

Ezt is szeretjük