Meglátták ismerőseik karácsonyi fotóit, és zseniális ötletük támadt

Talán túl unalmasnak vagy közhelyesnek tartották őket, ezért újragondolták a dolgot.

vicces karacsony cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A karácsony sokak számára elképzelhetetlen pár remekbe szabott fotó nélkül, melyeken ott pózol a család apraja-nagyja, és természetesen mindenki boldogan mosolyog a kamerába. A Facebook és az Instagram világában pedig törvényszerű, hogy az ismerőseikkel is megosszák az elkészült mesterművet.

Persze, akadnak olyanok is, akik az időszak elején még talán belájkolnak pár képet, idővel aztán inkább gyorsan továbbgörgetnek, mert mindegyik pontosan ugyanazt hozza. Valami hasonló járhatott az összeállításunkban szereplő családok fejében, akik fogták a tökéletes karácsonyi családi képeket, és viccesre vették a figurát. Vagy éppen bemutatták, mi történik valójában a színfalak mögött: vagyis, mire fotózásra kerül a sor, mindenki teljesen lefárad. Így vagy úgy, a következő képek azt üzenik, hogy nem érdemes túlzásba vinni a készülődést, hiszen az ünnep lényege távolról sem ez.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük