Milliók rajonganak érte a Tiktokon, nem is csodáljuk: a végtelen képeket készítő férfin ámulunk
Elképesztő látvány, amihez hasonlót még nem láttunk.

GettyImages-1340683419
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A végtelen festmény a digitális művészet egy újabb ága. A TikTokon milliók lájkolták a videót, ami bemutatja. Meg kell hagyni, egészen furcsa élmény.

Egy the.ogarno nevű felhasználó osztotta meg a videót, akinek honlapján egy egész "végtelen galéria" tekinthető meg. 

A végtelen kép

A weboldal leírása alapján az online kiállítás elsőként nyújtja ezt az egyedülálló élményt: egy magával ragadó, interaktív és egyedi művészeti galéria, mely végtelen képekből áll. A virtuális 2D galéria felfedezhető és körbejárható számítógépen vagy okostelefonon az ogarno.com weboldalon.

@the.ogarno I work on my next infinit painting 🏴‍☠️⚓️ how about exploring my infinit painting museum ? #fyp, #foryou, #foryoupage, #nft, #metaverse, #4u, #opensea, #infinit, #4yp, #draw, #infinit, #museum, #zoom, #satisfying, #painting, #comics, #theogarno, ♬ Wellerman - Sea Shanty - Nathan Evans

A top komment az, ami mindenkiben elsőre felmerülhet: hogyan lehetséges ez egyáltalán? A kérdésre megválaszolt, legtöbb lájkot kapott komment egy potenciális magyarázat: a hozzászóló szerint ez a vektorgrafikának köszönhető, annak, hogy az alkotó pixelek helyett görbéket használt, ez teszi lehetővé a különleges képek létrejöttét. A szakmabeliek talán jobban belelátnak a titokba, a laikusok számára ez továbbra is egy rejtélyes, különös látvány marad. 

Egy dolog biztos: rengeteget dolgozhatott vele az alkotó, hiszen nem csak aprólékosan kidolgozottak a képek, de minden képből és részletből egy újabb nyílik, amit mi időben és térben "visszafelé" játszva figyelhetünk meg: valóban olyan, mintha újabb és újabb, teljes univerzumok nyílnának egymásba. 

Hogy nézne ki ma Báthory Erzsébet vagy Jane Austen?

Becca Saladin megmutatja, milyenek lennének a történelem híres alakjai a modern korban.

Borító-és ajánlóképek forrása: Getty Images

Ezt is szeretjük