Elmúltál 50 éves, és vállalkozást indítanál? Új támogatói program indul

Vállalkozói program indul ötven év felettieknek.

vallalkozo-no
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A  ötven év felettieknek szóló vállalkozói programot indít a Design Terminal - közölte az innovációs ügynökség. Azokat az "optimistákat" szeretnék megszólítani, akik vállalati közegből kilépve kezdenék újra a karrierjüket, tudományos háttérrel érkeznek, vagy éppen külföldről hazatérve valósítanák meg elképzeléseiket.

Jónás László, az innovációs ügynökség szakmai vezetője a közlemény szerint elmondta: benyomásuk alapján sokkal nagyobb sikereket érnek el azok, akik nagy tapasztalattal vágnak bele vállalkozásba, és adott esetben fiatalabb generációval dolgoznak együtt.

A programban részt vevők jelenléti és online workshopokon, előadásokon vehetnek részt, üzleti és digitális ismereteiket bővíthetik, sikeres cégek vezetőivel ismerkedhetnek meg, befektetőkkel találkozhatnak. Ezenfelül személyre szabott mentorálás is a rendelkezésükre áll - írták. További információkat a Vállalkozz 50+ honlapon találhatsz.

Fotók: Getty Images

Így is lehet öltözködni 55 év felett

Egy csinos blogger Instagramján 55 év felettieknek ad egyszerű, de nagyon szuper öltözködési tanácsokat. Odavagyunk a stílusáért.

Ezt is szeretjük