Furcsa látogató az eljegyzési fotókon: végig a háttérből figyelte a párt
Egyébként is emlékezetes a pillanat, de egy ilyen fotóval örökre élénken bevésődik.

eljegyzesi-gyuru
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fiona, a bébi víziló rendesen ellopta a show-t attól a menyasszonytól, akinek párja a Cincinatti Állat- és Botanikus Kertben kérte meg a kezét. Ekkora photobombot még nem láttunk. Nick Kelble és Hayley Roll az egyéves évfordulójukat ünnepelték, amikor ellátogattak az állatkertbe, és nagyon örültek, hogy ilyen közelről láthatják az újszülött vízilovat. 

- Épp sorban álltunk a párommal, Nickkel, hogy fotót készíthessünk Fionával. Elfordultam, hogy odaadjam valakinek a telefonomat fotózásra, és amikor visszafordultam, Nick ott térdelt előttem a gyűrűvel a kezében - mondta Hayley a Daily Buzznak.

A fenti fotókat a nyilacskára kattintva tudod lapozni.

Az állatkertben senki nem sejtette előre a lánykérést, a fenti fotót egy gyorskezű idegen készítette a párról. Mi tagadás, jól elkapta a tökéletes pillanatot. A pár öröme nem is lehetett volna nagyobb, már a híres fotó előtt is hatalmas Fiona-rajongók voltak, és az első pillanattól követték a vízilóbébi fejlődését.

Fiona egyébként koraszülött volt, és már akkor elterjedt a híre a neten, amikor felkerültek róla az első videók, ahogyan szoktatják a vízhez. Az egyiket ide kattintva megnézheted.

Ezt is szeretjük