Tovább csökkentik az árakat a boltokban - Ennek minden vásárló örülni fog

A legtöbb áruházlánc a kötelezőn kívül további akciókkal készül.

GettyImages-466301604

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kötelező bolti akciózás bevezetése az áruházak részéről zökkenőmentesen ment, így június 1. és szeptember 30. között húsz termékkategóriából heti szinten 10 százalékos engedményt adnak. A boltok tovább könnyítik a vásárlók dolgát, ugyanis ezúttal extra kedvezményeket is kínálnak .

A kormányrendelet a 21,5 százalékos infláció és a 33,5 százalékos élelmiszer-drágulás miatt döntött a kötelező akciózás mellett. 

Tovább csökkentik az árakat a boltokban

A SPAR Magyarország az Index érdeklődésére megerősítette, hogy több árucikkre további kedvezményeket biztosítanak, ami bizonyos termékeknél a 10-36 százalékot is meghaladhatja.

GettyImages-1246327913
Fotó: picture alliance / Getty Images Hungary

Az áruházlánc a szupermarketekben 1200, a hipermarketekben 1100 akciós ajánlattal várja vásárlóit. Az árcsökkentett termékek között van töltött ostya, császárzsemle, ásványvíz, kolbász és margarin is. Nem a SPAR az egyetlen, aki tovább csökkenti az árakat a vártnál:

  • A CBA is rálicitált a kötelező akciókra, a kedvezmény több terméknél is meghaladja a 10 százalékot.
  • A Lidlnél a kedvezmény mértéke akár az 50 százalékot is elérheti. Az áruházlánc már jóval a kötelező rendeletek előtt, januárban árcsökkentési programot indított.
  • A Tescónál hetente húsz terméket akcióznak le, illetve kétszeresére emelték a Clubcard-áras termékkínálatukat. Náluk a vaj 50 százalék, a tejföl 45 százalék kedvezménnyel vásárolható meg. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

  • A Pennyben júniustól húsz termékkategória bizonyos termékei akár 30 százalékos kedvezménnyel kaphatók, havonta összesen ezer kedvezményes árucikket kínálnak. A hűségkártyával itt is jól jár vásárló, hiszen további 150 akciós ajánlathoz juthat. 
  • Az Aldi a termékkategóriák számát növelte, így ők 22 termékkategóriában hirdetnek akciót. Ez egységes minden Aldi üzletben, a kedvezmények pedig gyakran az 50 százalékot is elérik.
  • Az Auchan minden héten háromezer terméket érintő kedvezményeket tervez, és változatos ajánlatokat nyújtanak. Emellett figyelik a termékek piaci árát, így az árképzésüket a beszerzési ár határozza meg.

Így hatott az infláció a magyarok életére - Olvass tovább!

A jelenlegi inflációs környezetben a magyarok 80 százaléka jelezte, hogy kevesebbet költ a mostani anyagi helyzete megóvása érdekében, a fogyasztók főleg az élelmiszer és higiéniai termékek vásárlását fogják vissza - mondta a Magyar Cetelem Bank vezérigazgatója az ügyfeleik körében végzett kutatás eredményeiről.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük