"Nem szégyenled magad?" - Csúnyán lehordták az X-Faktor győztesét dögös fotója miatt
Tóth Andi kapott hideget-meleget.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az alábbi képet töltötte fel Tóth Andi a Facebookra néhány nappal ezelőtt, és a sok dicsérő hozzászólás mellett kíméletlen negatív kommenteket is kapott.

Nézd meg, mit írtak a rajongók a képhez, és hogyan reagált Andi a dicsérőnek nem nevezhető szavakra!

Kommentek és válaszok

Többen is nehezményezték a fenti kép láttán, hogy Andi mélyen kivágott, ejtett vállú felsőt visel a képen. Ám azok, akik hangot adtak nemtetszésüknek, választ is kaptak a kritikára, méghozzá egyenesen Anditól. Az X-Faktor 17 éves sztárja megvédte magát - íme, a legemlékezetesebb hozzászólások a fotó alól!

"Ez nem jó fotó. Ne akarj ilyen hamar k.snak kinézni. Ahogy vagy, a természetes szépségeddel... úgy vagy szép" - írta a képhez egy rajongó, és a komment hosszas vitát váltott ki. Andi is reagált a sorokat író hölgynek.

"Nem értem, hogy miért K-s ez a kép, vagy miért nem természetes, ugyanis egy szempillaspirálon kívűl nincs rajtam smink, sőt a hajam is frissen lett mosva. De azért köszönöm" - válaszolt Andi a hozzászólásra.

Egy másik kommentelőnek sem tetszett annyira a kép, mint a rajongók zömének. Egy ilyen hozzászólás is érkezett: "Hát. Nem szégyenled magad, hogy kint a melled és ezt sokan látják (már bocs, ez az én véleményem)."

Erre Tóth Andi nemes egyszerűséggel annyit válaszolt: "Miért? Mert van?"

Képek: facebook.com/tothandihivatalos

Fotókon Patai Anna barátja

Végre megmutatta szerelmét a Megasztár egykori énekesnője! Nézd meg fotókon, milyen jóképű srác a barátja!

Ezt is szeretjük