Ezt látnod kell! Nem mindennapi videót készített a magyar együttes

Puskás Peti együttese a jégen forgatta különleges videoklipjét.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Exkluzív videó kedvéért húztak korcsolyát a The Biebers rajongói. A népszerű fiúcsapat egy igazi téli helyszínen, a Jégterasz közepén forgatott különleges klipet Memories című legújabb sikerszámukhoz.

A videóban néhány kiválasztott rajongó együtt szerepelhetett kedvenceivel, emellett kiélvezhette a korizás és forralt borozás örömeit is.

Rajongók korcsolyáznak a klipben

Az egyedülálló felvétel a The Biebers room session sorozatát gazdagítja, amely során az együttes tagjai különleges helyszíneken forgatnak videót legújabb számaikhoz, ezzel is közelebb hozva az akusztikus zenét a rajongókhoz.

"Imádjuk az elektronikus zenét, ám néha nekünk is hiányzik, hogy akusztikusan játsszunk, innen jött a room session ötlete. A dalok élő felvételét szerettük volna személyesebbé tenni és a rajongóinkkal is megosztani, ehhez kerestünk olyan helyszínt, ami sokkal családiasabb, mint egy teltházas buli" - mesélte Puskás Peti.

A srácok ezúttal jégpályán kötöttek ki: Puskás Peti és zenekara a Jégteraszon vette fel Memories videoklipjét. A forgatáson mindenki részt vehetett, a szerepléshez csak annyit kellett tenniük, hogy korcsolyáztak a jég közepén zenélő együttes körül.

Lefagyott a kezük

A jégpályán való zenélés és klipforgatás a zenekar számára is újdonság volt. "Jellemzően a fesztiválszezonban, melegben és hawaii mintás ingekben szoktunk zenélni, és a videoklipjeinket is ilyenkor készítjük, így teljesen új élmény volt, hogy most kabátban és kapucniban léptünk fel. Bár szinte lefagyott a kezünk, nagyon élveztük, igazi örömzenélés volt" - árulta el Puskás Peti.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az első room session videójuk még a próbateremben készült, a mostani egy jégpálya közepén, de hamarosan beköltöznek egy rajongójuk hálószobájába is. "Reméljük, ezzel hagyományt teremtünk, és a videóinkat látva a közönségünk többi tagja is átérzi az élő zene közelségének varázsát" - mesélt az együttes terveiről a The Biebers oszlopos tagja.

Ezt is szeretjük