Ezt látnod kell! Nem mindennapi videót készített a magyar együttes

Puskás Peti együttese a jégen forgatta különleges videoklipjét.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Exkluzív videó kedvéért húztak korcsolyát a The Biebers rajongói. A népszerű fiúcsapat egy igazi téli helyszínen, a Jégterasz közepén forgatott különleges klipet Memories című legújabb sikerszámukhoz.

A videóban néhány kiválasztott rajongó együtt szerepelhetett kedvenceivel, emellett kiélvezhette a korizás és forralt borozás örömeit is.

Rajongók korcsolyáznak a klipben

Az egyedülálló felvétel a The Biebers room session sorozatát gazdagítja, amely során az együttes tagjai különleges helyszíneken forgatnak videót legújabb számaikhoz, ezzel is közelebb hozva az akusztikus zenét a rajongókhoz.

"Imádjuk az elektronikus zenét, ám néha nekünk is hiányzik, hogy akusztikusan játsszunk, innen jött a room session ötlete. A dalok élő felvételét szerettük volna személyesebbé tenni és a rajongóinkkal is megosztani, ehhez kerestünk olyan helyszínt, ami sokkal családiasabb, mint egy teltházas buli" - mesélte Puskás Peti.

A srácok ezúttal jégpályán kötöttek ki: Puskás Peti és zenekara a Jégteraszon vette fel Memories videoklipjét. A forgatáson mindenki részt vehetett, a szerepléshez csak annyit kellett tenniük, hogy korcsolyáztak a jég közepén zenélő együttes körül.

Lefagyott a kezük

A jégpályán való zenélés és klipforgatás a zenekar számára is újdonság volt. "Jellemzően a fesztiválszezonban, melegben és hawaii mintás ingekben szoktunk zenélni, és a videoklipjeinket is ilyenkor készítjük, így teljesen új élmény volt, hogy most kabátban és kapucniban léptünk fel. Bár szinte lefagyott a kezünk, nagyon élveztük, igazi örömzenélés volt" - árulta el Puskás Peti.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az első room session videójuk még a próbateremben készült, a mostani egy jégpálya közepén, de hamarosan beköltöznek egy rajongójuk hálószobájába is. "Reméljük, ezzel hagyományt teremtünk, és a videóinkat látva a közönségünk többi tagja is átérzi az élő zene közelségének varázsát" - mesélt az együttes terveiről a The Biebers oszlopos tagja.

Ezt is szeretjük