A mellkasán kívül dobog a magyar nő festett szíve: lenyűgöző látvány!

Hatalmas méretű a szív, ami a nő mellkasán kívül dobog. Varázslatos képek a cikkben.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

19 éve szerveznek testfestő világbajnokságot Ausztriában - a World Bodypainting Festivalt -, ahol az utóbbi pár évben már magyarok is indulnak a nemzetközi mezőnyben - és bár kevesen tudnak róla, egyre nagyobb sikereket érnek el. Idén a magyar csapat - Lengyel Gergő és Vadócz Edina - a legnehezebb kategóriában hozták el a második helyezést.

Két munkát készítettek el a helyszínen: az elsőben azt mutatták be, ahogy egy lárva rovarrá alakul - mindezt egy női testen megjelenítve. Második, döntős munkájukban pedig a propaganda témáját dolgozták fel: egy lüktetni látszó hatalmas emberi szívet applikáltak modelljük mellkasára. Ezeket a fotókat neked is látnod kell!

Az idén 19. alkalommal megrendezett World Bodypainting Festivalon 10 kategóriában körülbelül 50 ország versenyzője indult. Az amatőr és profi kategóriák közül a magyar csapat a látvány szempontjából csúcskategóriának tartott SFX bodypainting mezőnyben nevezett.

A magyar csapat munkáiról a fotókat Marcsó Károly készítette.

További különös alkotások

Alábbi galériánkban kipróbálhatod, mennyire csap be a saját szemed, vagy mennyire ügyesen veszed észre a csalóka részleteket. Tegyél egy próbát!

Becsapós képek! Szinte biztos, hogy te sem veszed észre a lényeget

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük