Ezek most a világ legszebb természetfotói: ritkán látni ehhez fogható képeket

Különleges szépségükben mutatják meg az élővilágot ezek az alkotások.

természetképek-borító
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ezekben a nehéz időkben nagy kinccsé vált az utazás és a természet felfedezése, ezért fontos megragadni minden pillanatot engedélyezett keretek között. Mivel ezek a tevékenységek nemcsak a testre, de a lélekre is jó hatással vannak, érdemes alternatív módszereket is keresni a stressz elűzésére.

Sokan vannak, akiket már a vizuális élmények is sokkal jobb kedvre derítenek, főleg abban az esetben, ha a természet legszebb pillanatait csodálhatják meg. A World Nature Photography Awards nevű fotópályázatra beérkező munkák tökéletesen alkalmasak erre a célra, hiszen úgy mutatják meg a körülöttünk lévő kincseket, ahogy azt csak ritkán látjuk.

Képeken a természet varázslatos pillanatai

A nemzetközi fotósversenyre több ezer pályázat érkezett a világ minden tájáról, a versenyzők pedig 13 kategóriában indulhattak. A lenyűgöző alkotások megismerése mellett a szervezők célja az volt, hogy felnyissák az emberek szemét bolygónk szépségére és a változtatás szükségére. Aktívan támogatják az éghajlatváltozással foglalkozó jótékonysági szervezeteket is, és a következő versenyen már fát ültetnek majd minden beérkezett pályamű után.

(Képek forrása: World Nature Photography Awards)

Ezt is szeretjük