Így néz ki, ha igazán hideg van: 8 fotó a tél legdermesztőbb pillanatairól

A tél lehet dermesztő, de ugyanakkor gyönyörű is.

hideg-borító
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A napokban az ország több részén is téliesre fordult az időjárás, ami nemcsak a mínuszokban, hanem havazásban és fagyokban is megmutatkozott. A klímaváltozás miatt a régi, igazán hideg telek már nem jellemzőek, de még ezt az „enyhébb változatát” is dermesztőnek érezhetjük.

A nálunk jellemző telek azonban meg sem közelítik azokat, amelyeket a világ egyes pontjain átélnek az emberek. Nem ritkák a -50 fokos hidegek sem, a folyamatos fagy és hó pedig egészen elképesztő látványt nyújt.

A tél legdermesztőbb pillanatai

A nagy hidegben a legtöbb embernek semmi kedven nincs kimozdulni a szabadba, sokan inkább bebújnak a meleg takaró alá egy forró teával, és az ablakból nézik a tél pillanatait. Vannak azonban olyanok is, akiket még a legdurvább mínuszok sem tántorítanak el egy kis felfedezéstől, és teljesen elvarázsolják őket a leghidegebb hónapok szépségei. 

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

(Képek forrása: Reddit)

Ezt is szeretjük