Így néz ki, ha igazán hideg van: 8 fotó a tél legdermesztőbb pillanatairól

A tél lehet dermesztő, de ugyanakkor gyönyörű is.

Téli hideg képek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A napokban az ország több részén is téliesre fordult az időjárás, ami nemcsak a mínuszokban, hanem havazásban és fagyokban is megmutatkozott. A klímaváltozás miatt a régi, igazán hideg telek már nem jellemzőek, de még ezt az „enyhébb változatát” is dermesztőnek érezhetjük.

A nálunk jellemző telek azonban meg sem közelítik azokat, amelyeket a világ egyes pontjain átélnek az emberek. Nem ritkák a -50 fokos hidegek sem, a folyamatos fagy és hó pedig egészen elképesztő látványt nyújt.

A tél legdermesztőbb pillanatai

A nagy hidegben a legtöbb embernek semmi kedven nincs kimozdulni a szabadba, sokan inkább bebújnak a meleg takaró alá egy forró teával, és az ablakból nézik a tél pillanatait. Vannak azonban olyanok is, akiket még a legdurvább mínuszok sem tántorítanak el egy kis felfedezéstől, és teljesen elvarázsolják őket a leghidegebb hónapok szépségei. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

(Képek forrása: Reddit)

Ezt is szeretjük