Évekig firkálta az otthonát a férfi: hihetetlen, hogy most hogy néz ki az épület
A férfi nagyjából két évet töltött el azzal, hogy az utolsó négyzetméterig telefirkálja a háza falait és berendezési tárgyait kívül és belül egyaránt.

GettyImages-182929233
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sam Cox, a 28 éves angol művész nagyon szokatlan módját választotta a háza kidekorálásának.

A férfi nagyjából két évet töltött el azzal, hogy az utolsó négyzetméterig telefirkálja a háza falait és berendezési tárgyait kívül és belül egyaránt. A döbbenetes projektről videó is készült. 

Telefirkálta a házát a férfi

A Mr Doodle (Mr Firka) néven is ismert Sam Coxnak gyermekkori álma volt, hogy egy telefirkált házban élhessen. Ez az álom végre beteljesült, hiszen két év firkálás után sikerült a hatalmas, 13 szobás háza minden falát és berendezési tárgyát összefirkálnia. A látvány egyszerre lenyűgöző és szédítő. 

A férfi több száz flakon festékszóró spray-t és tust, valamint több mint kétezer speciális filctollhegyet használt az őrült projekthez. Sam fotókon dokumentálta a festés egyes fázisait, és az 1857 képből döbbenetes videót készített. A videón látható firkák mindegyike valódi, a művész nem használt speciális effekteket. 

Sam barátnőjének tetszik a ház új megjelenése, és meglepő módon megnyugtatónak találja a firkákat. A nő még azt is megengedte Mr Doodle-nek, hogy telefirkálja az autóját. Egyelőre a szomszédok sem panaszkodtak a ház nem mindennapi külseje miatt. 

Gyönyörű rajzokat éget fába a magyar nő: elképesztően élethű képei születtek

A magyar művész élethű, pirográf technikával készült rajzai gyönyörűen néznek ki.

A kiemelt kép illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük