Így tanulnak a világ különböző pontjain - Magyarországról is készült kép
A tanuló lány rajza végigsöpört az interneten, minden ország próbálja a saját képmására alakítani a képet.

tanul
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az első teljes iskolahét elkezdődött, ezentúl pedig a diákok nagy része délutánonként nem a tereken és parkokban gyűlik össze, hanem a tanulnivaló fölött tölti az idejét. Ezt ábrázolják a különböző művészek rajzai.

Kivételesen az alkotók nem egyedi témájú, és egymástól nagyon eltérő munkákkal mutatták meg, milyen is az iskolakezdés a saját kultúrájukban, hanem egy már-már kultikussá vált karaktert formáztak át a helyszínnek megfelelően.

A lány és az ő története

Juan Pablo Machado keltette először életre a tanuló lány karakterét, akit a legtöbben a ChilledCow YouTube-csatornáról ismerhetnek. A videói célja, hogy olyan aláfestő zenéket készítsen, amik tökéletesek tanuláshoz vagy pihenéshez, így született meg a rajz is, ami a YouTube történetének egyik leghosszabb, 13 ezer órás videójában is szerepel.

Ezt 218 millióan látták eddig, és a rajongók még azt is kiszámolták, hogy a lány ez idő alatt nagyjából 109 PhD-t szerezhetett volna, vagy arra is lett volna ideje, hogy megtanulja a Föld hét legnehezebb nyelvét. Mivel sokaknak megtetszett az ablak előtt ülő diák képe, ezért a saját országuk és kultúrájuk mintájára kezdték formálni őt a művészek.

(Képek forrása: Reddit)

Ezt is szeretjük