A Tankcsapda Budapesten! Hazánk első számú klubzenekara az A38-on
December 21-én
A debreceni fiúk karácsony előtt néhány nappal jönnek a fővárosba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Tankcsapdát ma már senkinek sem kell bemutatni. A legnépszerűbb magyar együttesek között is a legeslegeredetibb, amely megalkuvás nélkül, gyökereihez mindig híven hozza újabbnál újabb dalait, lemezeit, koncertjeit. A zenekar december 21-én lép fel az A38-on, az előzenekar a Verismo lesz.

Tankcsapda és Versimo az A38-on

A Tankcsapdát 1989 februárjában alapította Debrecenben Lukács László gitáros/énekes, Buzsik György dobos és Tóth Laboncz Attila „Labi” basszusgitáros. A zenekar kezdeti punk rock stílusába fokozatosan vegyült bele a hard rock/heavy metal hangzás, amellyel egyre szélesebb közönségréteget sikerült megszólítaniuk.

A Tankcsapda egyik legfontosabb védjegyének és népszerűségük kulcsának a mára egyetlen alapítótagként megmaradt Lukács egyedi dalszövegei számítanak. A zenekar napjainkban Magyarország egyik legnépszerűbb és legsikeresebb rock zenekara.

Jelenlegi felállás

  • Lukács László – ének, basszusgitár
  • Molnár Levente "Cseresznye" – szólógitár
  • Fejes Tamás – dob

Verismo

A csapat alapítója Vajda Tamás, aki nem más, mint egy volt cirkuszi akrobata Szombathelyről. A Verismo 2007-ben a City Of Kings albummal debütált, ami komoly hírnevet szerzett a helyi NYC-i metál színterén. 2009-ben a Greed című első videoklipjét is elkészítette a zenekar. 2011-ben a banda kiadta a Falling UP The Stairs című új albumát.

Első találkozás

Tamás és a Tankcsapda első találkozására egy világhírű hangszer bemutatón, a NAMM Show rendezvényen, Los Angeles-ben került sor 2011 elején.

Amikor Cseresznye felajánlotta az előzenekari fellépést a Verismonak, a csapat rögtön kapott az alkalmon, és nagy örömmel vág neki a megtiszteltetésnek számító közös turnénak.

Tankcsapda, Verismo koncert
Helyszín: A38 Hajó
Időpont: 2011. december 21. 20 óra
Jegy: 4990 forint.
Ezt is szeretjük