5 ötlet karácsonyra, ha unod a szokványos ajándékok tömegét
Idén szeretnél eltérni a jól ismert kliséktől? Segítünk néhány ötlettel, hogy könnyedén megtehesd. (x)

Dia

	Nemzeti Táncszínház: Karácsonyi bérlet	A tánc olyan tartalmakat tud kifejezni, amit más emberi nyelv nem. Talán eddig nem is gondoltál rá, hogy idén táncszínházi belépőt adj ajándékba, holott ezzel igazán különleges esti programmal tudsz kedveskedni családodnak, barátaidnak.	A Nemzeti Táncszínház Karácsonyi bérletével januárban, februárban és márciusban egy-egy népszerű előadást tudtok megtekinteni: Vivaldi Négy évszak című darabjának mai feldolgozását, Bizet Carmenjét és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Napszédítő/Páva-variációk darabját.	Fotó: Körtvélyesi László

Nemzeti Táncszínház: Karácsonyi bérlet

A tánc olyan tartalmakat tud kifejezni, amit más emberi nyelv nem. Talán eddig nem is gondoltál rá, hogy idén táncszínházi belépőt adj ajándékba, holott ezzel igazán különleges esti programmal tudsz kedveskedni családodnak, barátaidnak.

A Nemzeti Táncszínház Karácsonyi bérletével januárban, februárban és márciusban egy-egy népszerű előadást tudtok megtekinteni: Vivaldi Négy évszak című darabjának mai feldolgozását, Bizet Carmenjét és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Napszédítő/Páva-variációk darabját.

Fotó: Körtvélyesi László

Dia

	Tanfolyamok, workshopok	Ha olyan valakit szeretnél megajándékozni, aki könnyen lelkesedik, ha új dolgokat tanulhat, akkor puhatold ki, mi az, ami legújabban foglalkoztatja és kedveskedj neki egy workshop ajándékutalvánnyal.	Ha például imádja az új ízeket, akkor egy sommelier-, egy bonbonkészítő-, vagy egy indiai főzőtanfolyam biztosan megörvendezteti.	 

Tanfolyamok, workshopok

Ha olyan valakit szeretnél megajándékozni, aki könnyen lelkesedik, ha új dolgokat tanulhat, akkor puhatold ki, mi az, ami legújabban foglalkoztatja és kedveskedj neki egy workshop ajándékutalvánnyal.
Ha például imádja az új ízeket, akkor egy sommelier-, egy bonbonkészítő-, vagy egy indiai főzőtanfolyam biztosan megörvendezteti.
 

Dia

	Wellness program	A pezsgőfürdők és a szaunák pihentető, ellazító kényelmét a legtöbb ember kifejezetten szereti. Az országban számos egyre jobb szálloda nyit, melyek wellness részlegeit bármelyik európai ország elirigyelhetné. És a legtöbb hotelben napijegyet is válthatsz, így nem kell feltétlen egy vagyont költened az ajándékra, mégis meglepheted szeretteidet egy relaxáló programmal.	 

Wellness program

A pezsgőfürdők és a szaunák pihentető, ellazító kényelmét a legtöbb ember kifejezetten szereti. Az országban számos egyre jobb szálloda nyit, melyek wellness részlegeit bármelyik európai ország elirigyelhetné. És a legtöbb hotelben napijegyet is válthatsz, így nem kell feltétlen egy vagyont költened az ajándékra, mégis meglepheted szeretteidet egy relaxáló programmal.
 

Dia

	Antikvitás	Ne csak a bevásárlóközpontokat keresd fel ajándékok után kutatva, hanem látogass el az antikosok negyedébe is. Az áraktól itt sem kell tartanod, sok esetben nagyon jó vásárokat csinálhatsz.	 

Antikvitás

Ne csak a bevásárlóközpontokat keresd fel ajándékok után kutatva, hanem látogass el az antikosok negyedébe is. Az áraktól itt sem kell tartanod, sok esetben nagyon jó vásárokat csinálhatsz.
 

Dia

	Vacsora ajándékutalvány	Itt most ne arra gondolj, hogy egy étterembe befizeted a megajándékozottat. Készíts egy vacsora meghívót, amit átadhatsz a fa alatt, és aztán januárban, vagy februárban lásd vendégül a testvéredet, barátnőidet, vagy akit szeretnél ezzel meglepni.	Ha elérkezik a vacsora időpontja, készítsd el kedvenceiket, add meg a módját, hogy egy igazán emlékezetes estét varázsolhass nekik.	 

Vacsora ajándékutalvány

Itt most ne arra gondolj, hogy egy étterembe befizeted a megajándékozottat. Készíts egy vacsora meghívót, amit átadhatsz a fa alatt, és aztán januárban, vagy februárban lásd vendégül a testvéredet, barátnőidet, vagy akit szeretnél ezzel meglepni.

Ha elérkezik a vacsora időpontja, készítsd el kedvenceiket, add meg a módját, hogy egy igazán emlékezetes estét varázsolhass nekik.
 

Ezt is szeretjük
Fotó: