Képeken a legdögösebb sztárpárok
Boldog hírességek
Van, aki fiatal kora ellenére komoly kapcsolatban él, és van, aki az újrakezdők közé tartozik.

Dia


            	Selena Gomez és Justin Bieber
            	Selena és Justin valószínűleg a legirigyeltebb fiatalok a világon: karrierjük felfelé ível, milliókat keresnek, és mindketten a legszexibb és legvonzóbb sztárok közé tartoznak a maguk nemében. Bár már többször szakítottak, kisebb-nagyobb megszakításokkal 2011 februárja óta együtt vannak.

Selena Gomez és Justin Bieber

Selena és Justin valószínűleg a legirigyeltebb fiatalok a világon: karrierjük felfelé ível, milliókat keresnek, és mindketten a legszexibb és legvonzóbb sztárok közé tartoznak a maguk nemében. Bár már többször szakítottak, kisebb-nagyobb megszakításokkal 2011 februárja óta együtt vannak.

Dia

	Austin Butler és Vanessa Hudgens	Fiatal koruk ellenére úgy tűnik, a színész páros komolyan veszi a kapcsolatukat. Több mint 2 éve, 2011 szeptembere óta randizgatnak, és amikor csak lehet, együtt töltik a szabadidejüket - még ha ehhez keresztül is kell repülniük az Egyesült Államokon.		Kapcsolódó cikk:	Vanessa Hudgens frizurái »

Austin Butler és Vanessa Hudgens

Fiatal koruk ellenére úgy tűnik, a színész páros komolyan veszi a kapcsolatukat. Több mint 2 éve, 2011 szeptembere óta randizgatnak, és amikor csak lehet, együtt töltik a szabadidejüket - még ha ehhez keresztül is kell repülniük az Egyesült Államokon.


Kapcsolódó cikk:
Vanessa Hudgens frizurái »

Dia

	Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult	Az X-Men - Az elsők című filmből is ismert Nicholas Hoult, és az Éhezők viadalának sztárja, Jennifer Lawrence nagyon vigyáznak a magánéletükre, így közösen is ritkán mutatkoznak. Egy kis időre szakítottak is, és akkor úgy tűnt, vége az idillnek, de nemrégiben kibékültek, és ismét boldogok együtt.

Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult

Az X-Men - Az elsők című filmből is ismert Nicholas Hoult, és az Éhezők viadalának sztárja, Jennifer Lawrence nagyon vigyáznak a magánéletükre, így közösen is ritkán mutatkoznak. Egy kis időre szakítottak is, és akkor úgy tűnt, vége az idillnek, de nemrégiben kibékültek, és ismét boldogok együtt.

Dia

	Harry herceg és Cressida Bonas	Sokan úgy gondolták, Harry előző barátnőjét, Chelsy Davy-t veszi majd feleségül, ám a pár szakított, és a herceg már a szőke Cressida Bonas-szal jár. Mindketten védik a magánéletüket, de bennfentesek szerint nagyon boldogok együtt, és még az is lehet, hogy Cressida lesz a következő ara a királyi családban.	 	Kapcsolódó cikk:	Harry és Cressida koncertre mentek »

Harry herceg és Cressida Bonas

Sokan úgy gondolták, Harry előző barátnőjét, Chelsy Davy-t veszi majd feleségül, ám a pár szakított, és a herceg már a szőke Cressida Bonas-szal jár. Mindketten védik a magánéletüket, de bennfentesek szerint nagyon boldogok együtt, és még az is lehet, hogy Cressida lesz a következő ara a királyi családban.

 

Kapcsolódó cikk:
Harry és Cressida koncertre mentek »

Dia

	Kim Kardashian és Kanye West	A rapper és a valóságshow-sztár 2012 tavasza óta randizgatnak, és dúl köztük a szerelem. Bár esküvő még nem volt Kim húzódó válása miatt, 2013 júniusában megszületett első közös gyermekük, North West.

Kim Kardashian és Kanye West

A rapper és a valóságshow-sztár 2012 tavasza óta randizgatnak, és dúl köztük a szerelem. Bár esküvő még nem volt Kim húzódó válása miatt, 2013 júniusában megszületett első közös gyermekük, North West.

Dia

	Tolvai Reni és Kállay-Saunders András	A Megasztár felfedezettjeiről már a tehetségkutató alatt lehetett sejteni, hogy több van köztük barátságnál, azóta azonban hivatalosan is egy párt alkotnak, és szakadatlan a szerelmük.

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

A Megasztár felfedezettjeiről már a tehetségkutató alatt lehetett sejteni, hogy több van köztük barátságnál, azóta azonban hivatalosan is egy párt alkotnak, és szakadatlan a szerelmük.

Dia

	Justin Timberlake és Jessica Biel	Olyan híres barátnők, mint Britney Spears és Cameron Diaz után úgy tűnik, Justin Timerlake a gyönyörű Jessica Biel oldalán találta meg a boldogságot. A pár 2012 végén hivatalosan is összekötötte az életét, és azóta is boldog házasságban élnek.	 	Kapcsolódó cikk:	Mit keres Justin exe az esküvői fotón? »

Justin Timberlake és Jessica Biel

Olyan híres barátnők, mint Britney Spears és Cameron Diaz után úgy tűnik, Justin Timerlake a gyönyörű Jessica Biel oldalán találta meg a boldogságot. A pár 2012 végén hivatalosan is összekötötte az életét, és azóta is boldog házasságban élnek.

 

Kapcsolódó cikk:
Mit keres Justin exe az esküvői fotón? »

Dia

	Anna Paquin és Stephen Moyer	Oly sok sztárpárhoz hasonlóan többen is kételkedtek a True Blood sztárjainak kapcsolatát illetően is, de a szerelem valódinak tűnik: Anna paquint és Stephen Moyert immáron nem csak a házasság, de közös ikergyermekeik is összekötik.

Anna Paquin és Stephen Moyer

Oly sok sztárpárhoz hasonlóan többen is kételkedtek a True Blood sztárjainak kapcsolatát illetően is, de a szerelem valódinak tűnik: Anna paquint és Stephen Moyert immáron nem csak a házasság, de közös ikergyermekeik is összekötik.

Dia

 	Kristen Stewart és Robert Pattinson 	Bár Kristen megcsalta Robertet, nyilvánosan is bocsánatot kért, és kis idővel később ki is békültek. De vajon a kapcsolatuk tényleg szilárd lábakon áll?

Kristen Stewart és Robert Pattinson

Bár Kristen megcsalta Robertet, nyilvánosan is bocsánatot kért, és kis idővel később ki is békültek. De vajon a kapcsolatuk tényleg szilárd lábakon áll?

Ezt is szeretjük
Fotó: