Nem hívtak bulizni? 3 tuti program, ha egyedül töltöd a szilvesztert
Ajánlunk néhány szilveszteri programot otthonra, ha nincs terved az év utolsó éjszakájára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szilveszteri bulikat egyfajta megfoghatatlan, izgalmas misztikum lengi körbe, talán ezért tűnik elkeserítőnek, ha sehová nem invitáltak meg, de ez még nem ok a csüggedésre.

A zenétől hangos szórakozóhelyek nem kizárólagos forrásai a szórakozásnak, ezt igyekszünk bizonyítani a következő programajánlóval is.

Ha a család is otthon van

A szilveszternek sem feltétlenül kell a TV-ben adott különböző kabaréműsorok bűvöletében telnie. Ha mindenki együtt van, előkerülhetnek a régen látott társasjátékok, amelyeket az ember évről évre egyre ritkábban vesz elő. A családi mozizás is jó program lehet estére, és ha valamennyiőtök kedvence sorra kerül, akkor egész biztos, hogy senki nem érzi mellőzve magát. A nevetés és a közös szórakozás összehozza a famíliát, így ebben a formában egy igazán meghitt szilvesztert ünnepelhettek együtt.

Mozimaraton

A hirtelen adódó szabadidő tökéletesen megfelel arra, hogy házi mozimaratont rendezz a kedvenc filmjeiddel. Nincs szükség semmire, csak egy puha pizsamára, egy meleg takaróra és egy jó nagy adag pattogatott kukoricára, ami egész éjszaka kitart, miközben az ágyba kucorodva drukkolsz a képernyőn feltűnő főhősöknek. Bár nem ez a legizgalmasabb program, azért ennek is megvan a maga szépsége, például az, hogy ritkán adódik alkalom ilyen jóleső semmittevésre, és a hidegbe sem kell kimenned.

Ha úgy érzed, ez kissé unalmas, akkor válassz olyan filmeket, amiket még nem láttál! Néhány óra alatt pótolhatod a 2013-as év filmsikereit, így tulajdonképpen hasznosan töltöd az idődet, hiszen művelődsz!

Próbababa

Természetesen mindig a napi sminkelés, hajápolás kapcsán ugrik be az embernek, milyen jó lenne ezt vagy azt a sminket, frizurát kipróbálni. Most itt a lehetőség, hogy próbababának állj, és kikísérletezd a magazinokban látottakat!

Most egészen biztos, hogy nem fog a szomszéd becsengetni, amikor még csak a fél szemed van kifestve, és kapkodnod sem kell, mert nem vár rád a barátnőd a buszmegállóban. Szépen, nyugodtan próbálkozhatsz, és nem fenyeget a veszély, hogy elrontott külsővel kell az utcára lépned.

Ezt is szeretjük