Az 5 legfinomabb pezsgős koktél receptje
Így készítsd el!
Dobd fel a buli hangulatát ízletes koktélokkal! Díszítsd kedved szerint, és fogadd a bókokat!

Dia


                        	Vegyél egy szép poharat és tölts bele 1,5 cl Créme de Cassis-t - azaz feketeribizli likőrt - majd öntsd hozzá az általad választott pezsgőt a pohár háromnegyedéig. Már készen is van a Kir Royal nevet viselő koktél.

Vegyél egy szép poharat és tölts bele 1,5 cl Créme de Cassis-t - azaz feketeribizli likőrt - majd öntsd hozzá az általad választott pezsgőt a pohár háromnegyedéig. Már készen is van a Kir Royal nevet viselő koktél.

Dia


                        	Fél kockacukorra cseppents 2 csepp Angostura Bittert - ez egy 40 növényi kivonatot tartalmazó rum alapú keserű, egyebek közt van benne kínafakéreg, gyömbér, szerecsendió, szegfűszeg és fahéj is. Majd önts a cukorra 1 cl Brandyt és töltsd hozzá a pezsgőt. A Chamapgne koktél recept azért is különleges, mert 1889-ből származik.

Fél kockacukorra cseppents 2 csepp Angostura Bittert - ez egy 40 növényi kivonatot tartalmazó rum alapú keserű, egyebek közt van benne kínafakéreg, gyömbér, szerecsendió, szegfűszeg és fahéj is. Majd önts a cukorra 1 cl Brandyt és töltsd hozzá a pezsgőt. A Chamapgne koktél recept azért is különleges, mert 1889-ből származik.

Dia


                        	A Tropical koktélhoz 2 cl sötét rumot, 1 cl maracuja szirupot, 1 cl limelevet, 2 cl narancs levet shakerben rázz össze alaposan, majd töltsd ki két pezsgős pohárba, és öntsd fel ízlésed szerint pezsgővel.

A Tropical koktélhoz 2 cl sötét rumot, 1 cl maracuja szirupot, 1 cl limelevet, 2 cl narancs levet shakerben rázz össze alaposan, majd töltsd ki két pezsgős pohárba, és öntsd fel ízlésed szerint pezsgővel.

Dia


                        	2 cl Brandyt, 1cl Grenadint - gránátalma szirupot - ,1 cl citromlét és 1 öntet Angostura Bittert shakerben jéggel alaposan rázz össze! Töltsd az így kapott folyadékot pezsgős pohárba és öntsd fel pezsgővel. És már készen is van a Pick Me Up.

2 cl Brandyt, 1cl Grenadint - gránátalma szirupot - ,1 cl citromlét és 1 öntet Angostura Bittert shakerben jéggel alaposan rázz össze! Töltsd az így kapott folyadékot pezsgős pohárba és öntsd fel pezsgővel. És már készen is van a Pick Me Up.

Dia


                        	5 cl narancslét önts fel pezsgővel és 1 cl Grand Marniert önts a tetejére, mely egy konyak alapú francia narancslikőr. A Mimosa receptje 1925-ből származik.

5 cl narancslét önts fel pezsgővel és 1 cl Grand Marniert önts a tetejére, mely egy konyak alapú francia narancslikőr. A Mimosa receptje 1925-ből származik.

Ezt is szeretjük
Szerző: Jéger Angéla
Fotó: