10 szexi partismink az év utolsó éjszakájára

Dia

	Vadmacska szemek	A cicásra húzott szemek titka a biztos kézzel meghúzott tusvonalban rejlik. A legszexibb hatást, pedig akkor érheted el, ha alul is végigköveted a szemed vonalát.

Vadmacska szemek

A cicásra húzott szemek titka a biztos kézzel meghúzott tusvonalban rejlik. A legszexibb hatást, pedig akkor érheted el, ha alul is végigköveted a szemed vonalát.

Dia

	Színkavalkád	Szilveszterkor nincs az az extrém smink, amit ne vihetnél fel az arcodra. Egymással harmonizáló színekkel fesd ki a szemhéjad és kenj fel egy rikitó rúzst. Ez a smink csak egyszerű ruhával és hajjal mutat jól.

Színkavalkád

Szilveszterkor nincs az az extrém smink, amit ne vihetnél fel az arcodra. Egymással harmonizáló színekkel fesd ki a szemhéjad és kenj fel egy rikitó rúzst. Ez a smink csak egyszerű ruhával és hajjal mutat jól.

Dia

	Szürke füst	A szürkés színű füstös szem a szőke hajú, bájos lányokból is vadmacskát varázsol. Egy kis fehérrel szemhéjpúderrel gazdagítva a kis szemet optikailag nagyítja. 

Szürke füst

A szürkés színű füstös szem a szőke hajú, bájos lányokból is vadmacskát varázsol. Egy kis fehérrel szemhéjpúderrel gazdagítva a kis szemet optikailag nagyítja. 

Dia

	Ragyogás	Amennyiben az év utolsó éjszakáján sem szeretnél túlzásokba esni, használj bőrtónusoddal megegyező szemhéjpúdert és pici csillámot. A szádat viszont hangsúlyozd élénk színnel, hiszen mégis csak buliba késuzülsz.	 

Ragyogás

Amennyiben az év utolsó éjszakáján sem szeretnél túlzásokba esni, használj bőrtónusoddal megegyező szemhéjpúdert és pici csillámot. A szádat viszont hangsúlyozd élénk színnel, hiszen mégis csak buliba késuzülsz.
 

Dia

	Vörös ajkak	A pirosra festett száj az arc éke, így nem szabad szemhangsúlyos sminkkel elrontani az összahatást. Világos bőrön kifejezetten jól mutat.

Vörös ajkak

A pirosra festett száj az arc éke, így nem szabad szemhangsúlyos sminkkel elrontani az összahatást. Világos bőrön kifejezetten jól mutat.

Dia

	Légies báj	A légies, címlaplány szépség titka az egyszerűségben rejlik. Fesd egyszínűre a szemhéjad, a szádra pedig kenj szájfényt. Utóbbival harmonizáló pirosítót vigyél fel halványan az arccsontodra és tündökölj.

Légies báj

A légies, címlaplány szépség titka az egyszerűségben rejlik. Fesd egyszínűre a szemhéjad, a szádra pedig kenj szájfényt. Utóbbival harmonizáló pirosítót vigyél fel halványan az arccsontodra és tündökölj.

Dia

	Csodaszép szemek	Keretezd a szemed óriási szempillákkal. Ezt teheted akár művel is - persze ebben az esetben kérd kozmetikus segítségét - vagy ha már eleve dús pillákkal áldott meg a sors, akkor szempillagöndörítővel is.

Csodaszép szemek

Keretezd a szemed óriási szempillákkal. Ezt teheted akár művel is - persze ebben az esetben kérd kozmetikus segítségét - vagy ha már eleve dús pillákkal áldott meg a sors, akkor szempillagöndörítővel is.

Dia

	Egyszerűségre törekedve	A natúr sminket kiválóan feldobja a piros száj. Ha a partiruhád nagyon extrém, akkor ez a festés kifejezetten jól fog állni.

Egyszerűségre törekedve

A natúr sminket kiválóan feldobja a piros száj. Ha a partiruhád nagyon extrém, akkor ez a festés kifejezetten jól fog állni.

Dia

	Angyali külső	A halvány rózsaszínes smink a sötét tónusú bőrön ugyanolyan jól mutat, mint a világoson. Nagyítja a szemet és szépen kiemeli a tekintetet.

Angyali külső

A halvány rózsaszínes smink a sötét tónusú bőrön ugyanolyan jól mutat, mint a világoson. Nagyítja a szemet és szépen kiemeli a tekintetet.

Blog.hu ajánló
Fotó: