A legjobb programok az év utolsó estéjére
Luau parti, utcai karnevál és bulibusz
Búcsúztasd az óévet egészen egyedi helyszíneken!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szilveszteri ereszd el a hajamat már önmagában is különleges esemény, de még jobban feldobhatod, ha különleges helyszínt választasz hozzá. A következő megoldások garantálják, hogy sose felejtsd el 2011 búcsúztatását!

Éjszakai fürdőzés

Év közben többször is szerveznek különleges éjszakai fürdőzéssel összekötött bulikat, amelyek mindig igazán jó hangulatban telnek. Ám ha még ennél is páratlanabb programra vágysz, akkor csődítsd össze a barátokat, fogd a fürdőruhádat, és vegyétek az irányt valamelyik fürdő felé szilveszter éjszaka.

A hazai klíma miatt nem sűrűn adódik alkalom arra, hogy az óévet egy szál bikiniben búcsúztasd, de ha ezt a megoldást választod, olyan, mintha valamelyik egzotikus sziget tengerpartján egy luau parti keretében köszöntenéd 2012-t. Zene, pezsgő és lubickolás a habok között, hát kell ennél több?!

Az utcán

A külföldi nagyvárosokban, mint például New Yorkban vagy éppen Párizsban igazi kultusza van az utcán ünneplésnek, de egyre többen vonulnak a szabad ég alá itthon is. Bár a hazai szerveződések csak a kistestvérei lehetnek a Time Square-en vagy éppen a Champs-Élysées-n való újévi tombolásnak, azért nem szabad lebecsülni az értéküket, ugyanis a jó hangulat garantált.

A hidegben még csak attól sem kell tartanod, hogy fázni fogsz, ugyanis néhány pohár pezsgő után nemcsak a jókedved szökik az egekbe, de teljesen át is melegszel. Fogd a barátaidat, néhány műanyag poharat - felesleges a nagyitól örökölt kristálykészletet magaddal cipelni -, egy üveg pezsgőt, és induljatok meg az éjszakában. Felejthetetlen élmény lesz!

Nem mindennapos körülmények

Budapest éjszakai fényei lenyűgözőek, pláne akkor, ha nemcsak a világítás tükröződik vissza a Dunáról, hanem a tűzijátékok, petárdák színei is. Ha nem szeretnél semmiről lemaradni, ami a városban zajlik, akkor béreljetek a barátokkal saját bulibuszt vagy egy kisebb hajót. Ha többen vagytok, a kölcsönzés ára igazán minimálisra jön ki, és az biztos, hogy egyhamar nem felejtitek el az éjszakát. Ráadásul ezekhez vezető is jár, így nem kell senkinek absztinenciát fogadnia.

Mindkettő esetében lehetőség van arra, hogy egy fergeteges parti keretében a kedvenc zenéidre táncolj az ismerősökkel, mi több, az italválasztékot, a dekorációt, sőt, a viseletet is ti szabhatjátok meg. Nincsenek idegenek, csak csupa jó arc, akikkel - járműtől függően - együtt gurulhattok vagy evezhettek át az új évbe.

Terveid szerint hol ünnepled majd az új évet?

Ezt is szeretjük