Így készíts ínycsiklandó kaszinótojást!
Kötelező menü szilveszterkor
Igaz, hogy régi játékos, de nem szabad kispadra ültetni a kaszinótojást szilveszterkor.

Nyereményjáték

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

Nyerj szerelemsegítő nyakláncot Valentin-napra! Bevonzza életedbe az igaz szerelmet (x)

Nyerd meg a Világörökségek Magyarországon című könyvet, és merülj el hazánk csodás világában! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Hódunyhával betakart mesebeli tájak, ahol mégis szikrázó a napsütés: mesefalucskákat is rejt (x)

A NASA űrhajósai és világsztárok is alávetették magukat ennek a műtétnek - Magyar találmány (x)

Szív- és érrendszeri betegségeket okozhat, mégis kevesen ismerik ezt a szövődményt - Lehet tenni ellene (x)

Milyen az arcformád? Mutatjuk, melyik ékszer illik hozzá a legjobban

V-nyakú ruhához tilos felvenni: mutatjuk, melyik dekoltázshoz milyen nyaklánc illik

beauty and style

Az év színe az esküvőn: gyönyörű, ultraviola dekorációk »

Lágy hullámok tésztaszűrővel készítve: így még biztosan nem szárítottál hajat »

Karcsúbb derék, keskenyebb csípő: ilyen szoknyafazonokkal várd a tavaszt! »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha úgy döntöttél, hogy az óévbúcsúztató bulira a saját otthonodban szeretnél sort keríteni, bizony nem árt, ha előveszed a hidegtálak kínálta lehetőséget, többek között kaszinótojás formájában.

Próbáld ki egyszerű receptünket, és kínáld meg a vendégeket egy kis kaszinótojással! Meglátod, nem lesz olyan látogató, akinek ne ízlene kreációd.

Kaszinótojás

Hozzávalók:

  • 10 tojás
  • 2 evőkanál majonéz
  • 1,5 dl tejföl
  • 1 evőkanál mustár
  • fél csokor petrezselyem
  • bors

Forralj vizet, és a tojásokat főzd keményre. Vedd le a héjukat, majd vágd őket keresztbe, hogy ki tudd venni a sárgájukat. A majonézt, a mustárt és a tejfölt keverd össze alaposan.

Egy villa segítségével nyomkodd össze a tojássárgákat, majd a felaprított petrezselyem társaságában keverd hozzá a tejfölös masszához. Ízlésed szerint fűszerezd sóval, borssal, végül a tojásokba töltsd bele a krémet, és már kínálhatod is.

Blog.hu ajánló