11 dolog, ami a legjobban érdekelt benneteket idén

A 2011-es esztendőben is számos érdekességről olvashattál a Feminán. Nézd meg a legolvasottabbnak bizonyultakat!

2011-ben is sikerült jó néhány olyan írással megörvendeztetnünk téged és olvasótársaidat, amelyek úgyszólván kiverték a biztosítékot. Ha kíváncsi vagy, mely cikkek lettek a toplistásak az olvasottságot illetően, év végi nagy összefoglalónkból megtudhatod!

Sikamlós gondolatok

Habár úgy tartják, hogy az emberek még mindig idegenkednek attól, hogy a szexről beszéljenek, azért az ilyen típusú cikkek rendkívül olvasottak voltak idén is. Az Utazás rovatban az éllovas egyértelműen a pajzán magyar falunevekről szóló írás lett - rengetegen szerették volna megtudni, hogy merre találhatók azok a települések, melyek elnevezése némi erotikus tartalmat hordoz.

A témánál maradva: Völgyessy Véda Szex és női lélek - Utazás a vaginám körül című, erotikus tartalommal fűszerezett könyvének ajánlója lett a Program rovat legkiemelkedőbb cikke. A bulvárhírek közül is egy olyan cikk volt a legkelendőbb, amit a meztelenségre kihegyeztek ki: Catherine Zeta-Jones pikáns képei számos olvasó érdeklődését keltették fel. Úgy tűnik, annak ellenére, hogy a színésznő már túllépte a negyedik ikszet, továbbra csúcsformában van, legalábbis a számadatok ezt támasztják alá.

Nemcsak a színésznőről készült fotósorozat aratott azonban nagy sikert, hanem a Terasz rovat azon cikke is, amelyben a nőkről valaha készült legmegrázóbb képek szerepeltek. Csak erős idegzetűeknek!

Így viselik a sztárok a kis feketét

Nézegess képeket!

Elolvasom

Egészséges életmód

Az Egészség rovatot illetően úgy tűnik, hogy a sokakat érintő, tragikus kimenetelű betegségek vitték el a pálmát, ugyanis itt az 57 millió ember halálát okozó betegségcsoportról szóló cikk lett a legolvasottabb - a következő 20 évre szóló jóslat toplistás helyre került.

A halált okozó betegségek mellett azok az ételek keltették fel a érdeklődést, amelyek megtalálhatók a mindennapi étrendben, de már gyerekkorban is csökkentik az agyteljesítményt. Valószínűleg te sem szeretnéd, ha a gyerkőcöd buta lenne - a statisztikából kiindulva nyilván a többi szülő is így gondolta. Ugyanakkor azok az ételek is elsők között végeztek az érdeklődést tekintve, amelyek segítenek a hasi fogyás beindításában.

Perbe fogva

Stohl András ügye kétféle reakciót váltott ki, örömet és szomorúságot, ám senki számára nem maradt semleges - valószínűleg neked is volt-van véleményed. Nem meglepő, hogy a Hírháttér rovatban a színész ítélethirdetése után lehozott cikk vitte a prímet.

A jogi ügyeknél maradva: az Otthon rovatban a legérdekesebbnek az a cikk bizonyult, amely a társasházak szabályaira vonatkozik. Vigyázz, mert egyes lakótársak semmitől sem riadnak vissza!

Nők és férfiak

A párkapcsolatok útvesztőjében természetesen a két nem közötti különbségek kerültek napirendre. A Kapcsolat rovat legolvasottabb írása a legidegesítőbb férfiszokásokról szólt. Ismerd meg őket te is!

Ugyanakkor arról is szó esett idén, hogy mely ruhadarabok azok, amelyeket az ellenkező nem képviselői egyértelműen nem kedvelnek az első randi alkalmával. Nézd meg, mi az, amit jobb, ha elkerülsz!

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

Ezotéria tekintetében ezúttal nem a szerelmi asztrológia váltott ki nagy érdeklődést, hanem a számmisztika tudománya. A legtöbben arra voltak kíváncsiak - talán éppen te is -, hogy a házszám milyen fontos üzenetet hordoz, és ez mennyiben befolyásolja az ember életét. Természetesen volt, aki mindehhez szkeptikusan állt hozzá, ugyanakkor a statisztika azt mutatja, hogy még közülük is jó néhányan elolvasták az írást.

Ezt is szeretjük