Egyetlen dolog, amit tilos kihagyni a Szigeten
Szereted a humort? A koncertek előtt biztos szórakozás a Fidélió Kultúrzónában. Ne hagyd ki a stand-uposokat! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Sziget Fesztiválra nemcsak a koncertek miatt érdemes kilátogatni, noha a legtöbb ember számára az a legnagyobb vonzerő. A szervezők ugyanis minden évben rengeteg látványos programmal várják a Szigetre látogatókat. Ezek közül ajánlunk most figyelmedbe néhány előadást a Fidélió Kultúrzóna - összművészeti színpadának kínáltából, melyek augusztus 13-17. között lesznek láthatóak.

Stíluskavalkád a Szigeten

A Sziget egyetlen összművészeti helyszíne, ahol a kultúrabarátok egy emberként lelkesedhetnek a kortárs színházért és táncért, az operáért, a kabaréért vagy éppen az „egyszálgitárért”. Figyelem: a különböző műfajok keveredéséért nem vállalunk felelősséget!

A Sziget humoros oldala

A Stand-up világ humoristáinak legjava vonul majd fel a szigeten, hogy koraeste sírásig nevettesse a közönséget. A Fidélió Kultúrzóna elhozza a legjobbakat, így a fesztivál ideje alatt este 18 órakor érdemes erre venni majd az irányt!

A Hócipő Kabaré műsora:

  • Augusztus 13., szerda, 18.00, Laár András műsora
  • Augusztus 14., csütörtök,18.00, Szomszédnéni - Bálint Ferenc, Tóth Szabolcs - és Hajdú Balázs - stand up
  • Augusztus 15., péntek, 18.00, Kőhalmi Zoltán és Pataki Balázs - stand up
  • Augusztus 16., szombat, 18.00, Duma Swing - zenés, improvizatív stand up Kovács András Péter, Janklovics Péter, Illés Ferenc előadásában
  • Augusztus 17., vasárnap, 18.00, Varga Ferenc József, Aradi Tibor és Ürmös Zsolt - kabaré
Ezt is szeretjük