Szex az első héten: múlhat ezen egy kapcsolat?
A válasz
Megkérdeztük a pasikat, mi a véleményük arról, ha nagyon hamar az ágyban köttök ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan úgy gondolják, az elhamarkodott szex egyenes út egy jól induló kapcsolat végéhez, főleg tizenéves korban. Vajon a fiúk is ezen a véleményen vannak?

Megkérdeztük Norbit - 20 -, Mátét - 21 - és Ádámot - 18 -, hogy mit gondolnak arról, ha már az első randik egyikén az ágyban köttök ki.

Jobb, ha vártok?

- Bizonyos kor és élettapasztalat felett szerintem nem gáz, ha úgy alakul a randi, hogy a végén több van, mint egy csók - mondja Norbi. - Viszont szerintem egy tizenéves párnál ennek még nem így kell lennie. Sőt, még 21 éves fejjel is azt mondom, hogy aki komolyan tetszik, azzal inkább várok egy kicsit.

Ahhoz, hogy belemenjek egy kapcsolatba, valamennyire ismernem kell a másikat, hogy el tudjam dönteni, tényleg vele akarok-e lenni a következő időszakban, ha pedig rögtön lefekszünk, az már óhatatlanul valamilyen köteléket jelent anélkül, hogy alapvető dolgokat tudnánk egymásról.

Én úgy gondolom, hogy nem szabad elhamarkodni a dolgot, és szerintem nem tévhit az sem, hogy más szemmel néz a férfi egy nőre, ha rögtön odaadja magát neki, mint ha egy kicsit megváratná. Főleg ilyen fiatal korban.

Ez még nem jelent semmit

- Ha úgy adódik, én belemegyek ilyesmibe, és nem gondolom kevesebbnek a csajt attól, hogy mondjuk a második randin lefekszik velem. Viszont az biztos, hogy ettől a szememben még járunk együtt, de ez nem attól függ, hogy szexeltünk-e, vagy sem. Ha végül nem leszünk kapcsolatban, valószínűleg akkor sem lettünk volna, ha nem történik semmi olyan - fejti ki Ádám.

- Nem vagyok régimódi, manapság már senki sem őrizgeti a szüzességét a házasságig, de abban az esetben szerintem gáz lefeküdni egy hét után, ha valamelyikünk - vagy akár mindketten - még nem volt előtte senkivel.

Ne csak ebből álljon

- Szerintem belefér, ha az első héten történik valami, mert végül is fontos, hogy tudjuk, összepasszolunk-e ilyen téren is - hangzik Máté véleménye. - A baj akkor van, ha emiatt az egész kapcsolat csak a szexre épül, és semmi mást nem ad.

Ha tetszik egy lány, és tényleg vele akarok lenni, ugyanúgy igénylem a beszélgetést, mint ő, és ha ez hiányzik, akkor sajnos nincs jövője a dolognak.

Azért nem mindegy, hogy úgy fekszik-e le hamar valakivel az ember, hogy érzi a vibrálást, vagy csak azért történik meg, mert miért ne. Előbbi esetben lehet folytatás, az utóbbiban pedig szerintem akkor sem lett volna, ha nincs szex.

Ezt is szeretjük