Áprilisi szerelmi horoszkóp: mit hoz a hónap szívügyekben?

Itt az igazi tavasz, ám nemcsak a virágok, a szívek is kinyílnak ebben a hónapban.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Itt a gyönyörű április, a tavasz második hónapja, az évszaké, amit a szerelem évszakának is nevezhetnénk. A következő hetek eseménydúsnak ígérkeznek szerelmi téren.

Akár szingli vagy, akár kapcsolatban élsz, a hónap változást, új irányokat, új érzelmeket hozhat életedbe. Olvasd el havi horoszkópod, mit tartogat neked szerelemben az április.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Az április kicsit borongósan indulhat, amennyiben kapcsolatban élsz, előfordulhatnak viták párod és közted. A viharfelhők elvonultával viszont szerelem gomolyog majd a levegőben, és szépen rendeződhetnek a dolgok közted és párod között, amivel egy időben egyébként az ágyban is szenvedélyesebbé válhattok.

Szingliként ez a hónap sok-sok elismerő pillantást tartogat a számodra, noha nagy változás nem ígérkezik a szívügyeidben nyárig. Igaz, lehet egy futó kalandod valakivel, akit ebben a hónapban ismerhetsz meg nagy eséllyel, ám akármilyen jónak is tűnik majd elsőre, sajnos hamar kihunyhatnak a szikrák.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Párban nagyszerű márciust tudhattok magatok mögött, és ez még áprilisban is éreztetheti hatását. Kellemes hónap várhat rátok, párod és közted nagy lehet majd a megértés. Nincs, amit ne tudnátok megbeszélni, így olyan sincs, amit értelme lenne elhallgatni: sőt, az utóbbi nagy hiba is lehet, miután az őszinteség nagyon fontos.

Ha egyedül vagy, áprilisban esélyes egy kis változás pozitív irányban a szerelmi életedben. Hó végén, miközben épp valaki másnak, egy rokonnak vagy barátnak teszel szívességet, teljesen gyanútlanul belefuthatsz jövendőbeli párodba. Talán az igazival kerülsz szembe? Hamar kiderül.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Április közepén kicsit megremeghet a léc a kapcsolatod alatt, ám a felmerülő ellentétet vagy problémát jó eséllyel megoldhatjátok. Az ilyesfajta vitáktól nem kell megijedni, hiszen részben természetesek, részben megerősítenek benneteket. Lehet egyébként benned egy féltékenységi gyanú is: ki vele, beszéljétek meg!

A hónap legeleje szingliként nem túl eseménydús, ám 11-től egészen május első hetéig körülötted ólálkodhat Cupido a nyilaival. Családod, barátaid körében egyébként nagyon jól érezheted magad, ez sok energiát adhat, feltölthet, ami késszé varázsol egy új kapcsolatra. Talán már nincs is annyira messze.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ebben a hónapban felértékelődhetnek a kapcsolatodban azok a napok, amikor sikerül kicsit kettesben lennetek a pároddal. Erre szükség is van, most még jobban, mint máskor. Hónap végén kapcsolatotok már-már utópisztikus lehet, próbáljátok konzerválni magatokban az emlékeket, hogy egy-egy hullámvölgyben majd felidézhessétek.

Szingliként ez a hónap az ismerkedésről szólhat. Remek programok várhatnak a kirándulástól a tavaszi vásárolgatáson át a kellemes kerthelyiségekben töltött kávézgatós csevejekig - csupa jó alkalom, hogy megpillantsd jövendőbeli kedvesed, ám munkavégzés közben sem kizárt egy meghatározó találkozás.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Párod és közted hó közepén lehet egy konfliktus, mégpedig egy harmadik illető miatt. Ne hagyjátok a kapcsolatotokat erre rámenni! Mindeközben ebben a hónapban felerősödhetnek a köztetek lévő szexuális energiák. Nem kizárt, hogy felváltva vitáztok és ágyba bújtok majd áprilisban.

A flört hava az április számodra, de komolyabb dologra, számottevő eseményre inkább a hónap vége felé számíthatsz. Hogy hol esélyes megtalálnod a szerelmet? Nem kizárt, hogy az illetőt egy utazás alkalmával, méghozzá külföldön ismered meg, ha készülsz rá, hogy elmenj pihenni vagy dolgozni egy másik országba.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Pároddal kirándulás vagy utazás is lehet kilátásban, ám sajnos a jó programok nem jelentenek egyet a zökkenőmentességgel. Sajnos lehetnek konfliktusaitok, és a végén össze is törhet a szíved. Mindig mondd ki, ami zavar, ne tartsd magadban, hogy megoldhassátok.

Szingliként most élvezheted is az egyedüllétet, pláne az utadba kerülő izgalmas flörtök miatt. Családodon keresztül esélyes, hogy megismerj egy jóképű férfit, akivel valószínűleg randizni is fogsz a hónap során. Hogy végül mi sül ki ebből, az még a jövő titka.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Párod és közted áprilisban fontos szerepet kap az alkalmazkodóképesség: mindketten szükséges, hogy képesek legyetek engedni a huszonegyből. Talán te dominánsabbnak bizonyulhatsz néha, de próbálj visszavenni és egyenlő erőviszonyokra törekedni. Ha nem vagy kompromisszumkész, az semmi jóra nem vezet.

Április közepétől különös helyzetbe kerülhetsz szingliként. Egy férfi jöhet az életedbe, aki azonban teljesen más, mint te. Előfordulhat, hogy az illető külföldi lesz, de az sem kizárt, hogy más vallású vagy érdekes életfilozófia szerint élő valaki. Általa te is többé válhatsz, hiszen ismereteid a világról bővülhetnek.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Hónap elején párkapcsolatod kifejezetten harmonikus lehet. A humor begyűrűzhet mindennapjaitokba, szinte tinikként viccelődhettek és játszhattok egymással. Most nem a túl komoly dolgok vagy az egymás iránti elköteleződés a központi dolog, inkább szimplán jól érzitek magatokat, ami hihetetlen erővel táplálja kapcsolatotokat.

Bókok tengerében úszhatsz egyedülállóként ebben a hónapban. A szerelem áprilisban nagy eséllyel a munkahelyről érkezik. Azt, hogy az illető személy egy kolléga lesz-e, vagy üzleti partner, esetleg egy az irodába véletlen betévedő valaki, egyelőre homály fedi. Szerelem lehet első látásra.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Kapcsolatod erős lehet, noha lehetnek vitáitok április közepe táján - nincs azonban tányér csörrenés nélkül, így nincs miért aggódni. Ha össze is kaptok, az nem az érzelmeiteket minősíti le, sokkal inkább azt mutatja, hogy mindkettőtöket érdekel közös sorsotok, és igyekeztek azt jó irányba terelni. Próbáljatok közös nevezőre jutni!

A hónap majdhogynem eseménytelenül telhet el, majd április végén várható viszont egy nagy fordulat: megismerheted jövendőbeli kedvesed. Az illetőt könnyen lehet, hogy munkavégzés közben ismered meg, ám annyi erősen valószínűsíthető, hogy a dolog hosszú távúnak ígérkezik. Lehet, hogy a férjeddel hoz össze a sors?

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Párkapcsolatod szerencsés periódusban lehet ebben a hónapban. Ha együtt éltek, akkor közös otthonotokat csinosítgassátok a következőkben. Most jó érzéketek lehet ehhez, és sikerülhet a fészek által a közérzeteteket, ezzel együtt a kapcsolatotokat is harmonikussá tenni. Olvassatok utána szerelemhozó feng shui-tippeknek!

Szingli vagy? Az április a te időd: már az első héttől, de legnagyobb valószínűséggel a harmadik után mozoghat majd környezetedben a férfi, akivel, ha összeakad tekintetetek, menthetetlenül egymásba szerethettek. El is érkezett az idő, hogy újra randizz, erősebb lehetsz, mint voltál, így hát remek időszakban érkezik az új pasi.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Párban fontos szakaszon eshettek most át, kialakulhatnak eddig tisztázatlan dolgok, átbeszélhettek fontos kérdéseket. Kapcsolatotokban elcsitulhatnak régi feszültségek, egyik valószínűleg valamelyikőtök karrierével van összefüggésben, és újra kivirágozhat szerelmetek. Ha még nincs gyermeketek, nem kizárt, hogy bejelentkezik a gólya.

Szingliként április első harmada elteltével esélyes a szerelem: a dolog pikantériája, hogy akár több férfi iránt is érezni kezdhetsz valamit. Rossz ötlet lenne azonban, ha több vasat tartanál egyszerre a tűzben: ha így teszel, bizony később csúnyán megbánhatod. Inkább mérlegelj, kivel lehetnél boldogabb, és kihez fűz csupán vonzalom.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Párban áprilisban szóba kerülhet az összeköltözés, ha még nem éltek együtt, ha viszont igen, akkor az összecsiszolódás időszaka lehet majd ez. Az április mindezzel együtt azonban nem a jó választások hava: most ne hozz meghatározó döntést, nehogy rossz felé vigyen az utad. Inkább várj májusig.

Ahogy az egész tavasz, úgy az április is szerencsés lehet számodra szingliként. Akadhat ugyanis egy hódolód, aki akár a kollégád is lehet. Egy új kapcsolat van érőben. A jövőtökről azonban jobb, ha most nem hozol nagy döntéseket, mert ebben a hónapban még korai lenne, nem biztos, hogy eléggé tisztán látsz.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük