10 tárgy a szobába, ami elhozza a szerelmet az életedbe
Keresed a nagy Őt? Alakítsd úgy a környezeted, hogy az nyitottabb legyen egy új kapcsolatra.

Dia

	Gyertyák	A gyertya és a tűz ősidőktől fogva a szerelem jelképe, így ezek a tárgyak felpezsdíthetik a szerelmi életed állóvizét, különösen, ha párosával használod őket. Égesd őket minél gyakrabban, de természetesen soha ne hagyd felügyelet nélkül az égő gyertyát!

Gyertyák

A gyertya és a tűz ősidőktől fogva a szerelem jelképe, így ezek a tárgyak felpezsdíthetik a szerelmi életed állóvizét, különösen, ha párosával használod őket. Égesd őket minél gyakrabban, de természetesen soha ne hagyd felügyelet nélkül az égő gyertyát!

Dia

 	Rózsaszín dekoráció  	Elég egy függöny, vagy más apróság, nem kell az egész szobát rózsaszínbe borítanod, de, mivel ez a szín az egyik legnőiesebb árnyalat, megerősíti a feminin jegyeket, így a kisugárzásod erőteljesebb, te pedig vonzóbb leszel.  	   	Kapcsolódó cikk: 	Tárgyak, amik akadályozzák a szerelmet »

Rózsaszín dekoráció

Elég egy függöny, vagy más apróság, nem kell az egész szobát rózsaszínbe borítanod, de, mivel ez a szín az egyik legnőiesebb árnyalat, megerősíti a feminin jegyeket, így a kisugárzásod erőteljesebb, te pedig vonzóbb leszel.

 

Kapcsolódó cikk:
Tárgyak, amik akadályozzák a szerelmet »

Dia

	Csengő	A dallamos hangok megtisztítják a légkört, így könnyebben áramlikbe a szerelem chije is. Ha hangszeren nem tudsz játszani, tarts legalább egy csengettyűt a szobádban, és időnként szólaltasd meg.

Csengő

A dallamos hangok megtisztítják a légkört, így könnyebben áramlikbe a szerelem chije is. Ha hangszeren nem tudsz játszani, tarts legalább egy csengettyűt a szobádban, és időnként szólaltasd meg.

Dia

 	Ló  	A a feng shui szerint az egyik legerősebb szimbólum, ami képeselhozni a szerelmet az életedbe. Bármilyen dekoráció formájában megjelenhet, akár egy régi kedves játékodat is előkeresheted, a lényeg, hogy a szoba kiemelt helyén tartsd, ne egy fiókba zárva, mert így az energiáit is bezárnád.  	   	Kapcsolódó cikk: 	Szerelmi mágia almával »

A a feng shui szerint az egyik legerősebb szimbólum, ami képeselhozni a szerelmet az életedbe. Bármilyen dekoráció formájában megjelenhet, akár egy régi kedves játékodat is előkeresheted, a lényeg, hogy a szoba kiemelt helyén tartsd, ne egy fiókba zárva, mert így az energiáit is bezárnád.

 

Kapcsolódó cikk:
Szerelmi mágia almával »

Dia

	Kövek	A kövek szilárdságot és biztonságot jelképeznek, így a stabil érzelmeken alapuló kapcsolatot is bevonzhatják az életedbe.

Kövek

A kövek szilárdságot és biztonságot jelképeznek, így a stabil érzelmeken alapuló kapcsolatot is bevonzhatják az életedbe.

Dia

	Delfin	A dielfin már az ősi legendákban is a szerelmet szimbolizálta, ahol sokszor a szerelmesek megmentőjeként szerepelt a történetekben.A delfines dekoráció természetesen akkor hat a legerőteljesebben, ha párba állítva használod.

Delfin

A dielfin már az ősi legendákban is a szerelmet szimbolizálta, ahol sokszor a szerelmesek megmentőjeként szerepelt a történetekben.A delfines dekoráció természetesen akkor hat a legerőteljesebben, ha párba állítva használod.

Dia

	Madarak	A madarak, illetve a velük kapcsolatos dekorációk, például a tollak, szintén ősi szerelmi szimbólumok, elég csak a turbékoló gerlepárra vagy a csicsergő szerelmes szerenádokra gondolnod.

Madarak

A madarak, illetve a velük kapcsolatos dekorációk, például a tollak, szintén ősi szerelmi szimbólumok, elég csak a turbékoló gerlepárra vagy a csicsergő szerelmes szerenádokra gondolnod.

Dia

 	Szív alakú tárgyak  	A szív a szerelem egyik legpopulálisabb képi megjelenítéáse - ha péládul egy szív alakú párnát teszel az ágyadra, sokkal nyitottabbá válsz az érzelmekre, és könnyebben megérzed a környezeted vibrálásait, így a nagy Őt is egyszerőbben találod meg.  	   	Kapcsolódó cikk: 	Mit árul el rólad a szobád? »

Szív alakú tárgyak

A szív a szerelem egyik legpopulálisabb képi megjelenítéáse - ha péládul egy szív alakú párnát teszel az ágyadra, sokkal nyitottabbá válsz az érzelmekre, és könnyebben megérzed a környezeted vibrálásait, így a nagy Őt is egyszerőbben találod meg.

 

Kapcsolódó cikk:
Mit árul el rólad a szobád? »

Dia

	Tükör	A tükrök élénkítik a chi energiáját, állandó visszajelzésül szolgálnak, így könnyebben fogadod el saját magad, ha pedig tisztában vagy önmagaddal, a stabil kapcsolat is könnyebben rád talál. Ezen túl a tükör mindig megduplázza a szobában tartózkodó alakok számát, a páros szám energiája pedig hamarosan a te párodat is elvezeti hozzád.

Tükör

A tükrök élénkítik a chi energiáját, állandó visszajelzésül szolgálnak, így könnyebben fogadod el saját magad, ha pedig tisztában vagy önmagaddal, a stabil kapcsolat is könnyebben rád talál. Ezen túl a tükör mindig megduplázza a szobában tartózkodó alakok számát, a páros szám energiája pedig hamarosan a te párodat is elvezeti hozzád.

Dia

	Cserepes növények	A cserepes növények életenergiája nem csak a chi áramlását és megtisztítását segíti elő, de gondozásuk egy kapcsolat ápolására és életben tartására is felkészít.

Cserepes növények

A cserepes növények életenergiája nem csak a chi áramlását és megtisztítását segíti elő, de gondozásuk egy kapcsolat ápolására és életben tartására is felkészít.

Ezt is szeretjük
Fotó: