Így még sosem láttuk a nagyvilág városait: elképesztően szépek ezek a fotók

A képek olyan oldalukról is megmutatják a világ nagyvárosait, ahogy csak ritkán látjuk őket.

képek-városokról-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha a világ nagyvárosaira gondolunk, valószínűleg mindenkinek egy adott nevezetesség jut eszébe, például az Eiffel-torony Párizsban vagy a Colosseum Rómában, esetleg egy felhőkarcolókkal tűzdelt hatalmas metropolisz van a szemünk előtt, mint például New York.

A legismertebb látványosságokon kívül azonban olyan oldalai is vannak a városoknak, amik a legtöbb turistafotón és útikönyves ajánlóban nem jelenik meg, azonban mindenképp érdemes megismerni őket, hiszen gyönyörű látványt nyújtanak, és garantáltan meghozzák a kedvet az utazáshoz.

Csodaszép fotókon a világ nagyvárosai

Egy Reddites csoportban olyan fotókat töltenek fel az emberek, amik csodálatos minőségben mutatják meg azt, hogy nemcsak a természetben, hanem akár a nagyvárosokban is lehet kincseket érő látványra bukkanni. A színek, fények, tökéletes szögek és apró részletek teszik ezeket a képeket olyan különlegessé, és egy percre elfeledtetik velünk, hogy vannak helyek, amik pont az ellenkező érzést váltják ki az utazókból.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Reddit)

Ezt is szeretjük