Ilyen lenne, ha a kezünkkel is elérhetnénk a Holdat - Gyönyörű fotók

Csodálatos fotókra bukkantunk, melyek egytől egyig a gyönyörű Holdat ábrázolják.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tudtad, hogy a szakirodalomban létezik külön szó arra, ha valaki megszállottan imádja a Holdat, a csillagokat, és egyáltalán, az éjszakai égboltot? Ők a selenophile-ok, akik csodálatos képeikkel nap mint nap elárasztják a világhálót.

Tagi, alias Visualinsomniac szintén selenophile, ám ő nem éri be pusztán néhány éjszakai fotóval. Az indiai származású grafikus ugyanis a Photoshopot hívja segítségül páratlan munkáihoz, és, mondhatni, a lábad elé varázsolja az égitestet. 

Szép képek a Holdról

Amióta az emberiség tudomást szerzett a Hold létezéséről, a csillagászok szakadatlanul kutatják, illetve a NASA évente több alkalommal is megörvendezteti a nagyérdeműt lenyűgöző felvételekkel. Ettől függetlenül hiba lenne azt állítani, hogy csupán az lehet szép, ami valódi. Tagi fotói ugyanis elrepítenek egy mesebeli világba, ahol az ember szívesen lehorgonyozna legalább egy kis időre, hogy naphosszat gyönyörködhessen az égitestben.

Milyen szép volna, ha létrára állva bármikor megérinthetnéd a Holdat. Szerencsére Photoshoppal a világon minden lehetséges. 

 Vagy bármikor a válladra kaphatnád, és elsétálhatnál vele.

Tagi szerint csodás lenne, ha a tábortűz melegét a Hold biztosítaná. Elképzelését megvalósította, majd legnagyobb szerencsénkre rögtön posztolta Instára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

chill... op: trevor cleveland, nevan krcmarek from @unsplash

Tagi Muhammad | ꦠꦒꦶꦩꦸꦲꦩ꧀ꦩꦢ꧀ (@visualinsomniac) által megosztott bejegyzés,

Vagy gondolj csak bele, milyen meglepő lenne, ha egy fenyvesben sétálgatva egyszer csak megpillantanád a földön heverő Holdat.

Furcsa és egyben vicces lenne, ha munkások éjszakánként daruval emelnék magasba a Holdat, pirkadatkor pedig ismét levennék.

Nézd meg ezt is - Teljesen egybeolvadt a Hold a vízeséssel

Justin Peters mindössze 22 éves, de már most művészi magasságokba emelte a modern, számítógépes grafikakészítést. "Minden, amit el lehet képzelni, az valóságos" - Pablo Picasso mondta ezt egykor, a német származású fiatal pedig ezt a szellemiséget viszi tovább munkái során.

Ezt is szeretjük