Így védekezhetsz a rossz szellemek ellen

5 árulkodó jel, hogy a közeledben vannak

Szellemekkel bárhol találkozhatsz. De vajon mennyire veszélyesek?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szellemek létezéséről megoszlanak a vélemények. Van, aki látni véli őket, míg mások teljes egészében képzelgésnek tartják az ilyesmit, akivel azonban már történtek megmagyarázhatatlan jelenségek, lehet, hogy szellemeknek tulajdonítja azokat.

Nem minden szorongásos, rossz érzéssel járó tünet jelzi szellemek jelenlétét, de ezek is kísérőjelenségek lehetnek.

Mik azok a szellemek?

Szellemeknek azokat a lényeket nevezik, akik valaha emberi testben éltek, de haláluk után megrekedtek két élet között. Olykor erőszakos halált halt lelkek, akik nem léptek be a fénybe, vagy olyanok, akik nem tudják, hogy meghaltak.

Az ilyen szellemek általában eredetileg nem rossz szándékúak, de barangolásuk közben hatalmas mennyiségű negatív energiát sugároznak ki magukból. Ez az egyik jel, amit érzékelhetsz a szellemek közelében, de vannak további példák is.

A megszállott ház

A nyolcvanas évek végén George és Anna gyerekeikkel új házba költöztek, ahol aztán furcsa, ideborzoló jelenségek vették őket körül.

Amint beköltöztek, a kutyájuk egyszerűen világgá rohant, és nem ment több haza. Bizonyos estéken nem működtek a háztartási gépek, nem volt világítás, és nem volt víz a csapokban. Anna olykor furcsa, sivító hangokat hallott a padlásról, a gyerekeik pedig ijesztő alakoknak voltak szemtanúi. Az egész család arról számolt be, hogy eltűnnek a személyes dolgaik, és esetenként ismeretlen, hideg légáramlatokat érzékelnek, és olykor furcsa szagok is megcsapják az orrukat.

Jelek

Ha tehát együttesen tapasztalod ezeket a jelenségeket, melyeknek nincs nyomon követhető okuk, magyarázatuk, gyanakodhatsz szellemekre:

  • ijesztő hangok
  • ismeretlen eredetű, kellemetlen szagok
  • hideg légáramlatok
  • nyomasztó szomorúság
  • megbolonduló berendezések.

Hogyan védekezz?

A szellemek célja gyakran az, hogy hozzákapcsolódjanak egy emberhez, és rajta keresztül éljenek. Azonban csak ahhoz tudnak kapcsolódni, aki hozzájuk hasonló rezgésszinten van, vagyis gyenge, fáradt, tele van negatív, reménytelen gondolatokkal. Ezért, ha hasonló állapotban vagy, fontos, hogy pozitív gondolatokkal, érzésekkel töltsd fel a lelked, míg erőre kapsz. A lelki védelmed első lépése, hogy kapcsolatba lépsz saját gyógyító energiáddal. Mindannyian birtokában vagyunk ennek a testünkön keresztüláramló, pozitív erőnek. Abban, hogy ezt feléleszd, segít a következő gyakorlat.

Gyógyító tudatosság

A következő gyakorlat megkönnyíti a kapcsolatfelvételt gyógyító energiáiddal, és segít, hogy megnöveld gyógyító tudatosságodat. Ülj le egy kényelmes székbe. Csukd be a szemed, és lásd magad, amint belépsz lelked mélységeibe. Irányítsd lelkedet a lényed középpontjában lévő fehér fény felé. Lehet, hogy energialökést érzel, olvadj össze ezzel az energiával. Érezd a vibrációt, a hangokat és a színeket. Érzékeld, de ne elemezd őket. Vizualizálj aranyszínű fénysugarakat, amint fonalakként pörögnek a tested körül. Ezek a fonalak felemelnek, és kiszabadítják lelked a fizikai test és a tudatos elme fogságából.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mozgasd meg a kezedet és a lábadat, hogy elősegítsd az életenergia szétáramlását az egész testedben. Érezd gyógyító energiáidat és a lelked szabadságát. Élvezd és fokozd ezt az érzést. Vizualizáld, amint a fehér fény belép a testedbe, és körül is veszi azt. Ez a fehér fény gyógyító energiáiddal van tele. Ha úgy érzed, kellőképpen feltöltődtél, lépj vissza fizikai testedbe. Képzeld el, ahogy az aranyszínű sugarak lassan visszaengedik lényed lényegét fizikai tudatosságodba. Lassan nyújtózkodj, vegyél mély lélegzeteket, és nyisd ki a szemed. Ha rendszeresen ismétled a gyakorlatot, könnyen távol tarthatod magadtól az ártó erőket.

Cikkünk megírásában Dr. Bruce Goldberg Energiavámpírok című könyve segített.

Te találkoztál már szellemekkel?

Ezt is szeretjük