Ez a fideszes ütné meg Szél Bernadettet?
Képpel
A fideszes politikusok nem bírnak magukkal, Tasó László ütné Szél Bernadettet, és ezt ő maga mondta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szegény LMP-s Szél Bernadett, nagyon rájár a rúd. Rövid idő alatt már a második incidens éri a parlamentben. Mai felszólalását úgy zárta: Önök először ütnek, aztán kérdeznek. Tasó László erre kedvesen megjegyezte, hogy csak téged - állítja Ertsey Katalin.

Tasó László
Szél Bernadett

Úgy tűnik, a fideszes politikusok nem nagyon bírnak magukkal. A ma reggeli cikkünk úgy látszik idő előtt megjelent, hiszen kimaradt belőle Tasó László fideszes politikus, aki ma délután fejezte ki indulatait Szél Bernadett felé. Ertsey Katalin facebook-oldalán osztotta meg követőivel az ominózus mondatot. Még szerencse, hogy kormányunknak fontos a jó erkölcs. Már csak két kérdés maradt: meddig mehetnek még el és hol van ilyenkor Kövér László és az ő bírságai?

A reakció, ami Tasó László facebook-oldalán jelent meg, szinte klasszikusnak mondható. Nem ő mondta, de valaki mondta, hiszen nem hangzik el cáfolat, és egyébként is ugye a képviselőnő tehet róla.

"A Magyar Parlament falai között egyre gyakrabban vagyunk tanúi annak, hogy képviselő hölgyek szándékosan provokálják a kormányzó többséget. Nem csak mondanivalójuk irányul arra, hogy minősítve politikustársaikat, éppen az aktuális ügyekhez kötve alázzák a hallgatóságot mindaddig, ameddig valaki "be nem szól"! Ha ez megtörténik, akkor mellé alkalmanként, mint ahogyan most is, hazudnak valamit izgalmasat, és az érdekes módon azonnal megjelenik az Indexen! Ennek voltunk most tanúi, amikor Széll Bernadett hangosan provokálta a kormánypártiakat, sorozatban "szólt be" politikusoknak, közösségeknek, mire többen is dűhösen reagálták le. A felszólalása közben a mögötte ülő Ertsey Katalin az ügyeletes bajkeverő "jegyezte", ki, mit mond és azt kicsit feltúrbózva adta tovább friss hírként, a feszültségre mindig éhes újságíróknak. Most úgy gondolta Ertsey, és úgy vette ki a beszólások közül, hogy megint Tasó szólt be. Ez úton jelzem mindenkinek, hogy NEM én szóltam és NEM én tettem azt a kijelentést, amelyet már megint hamisan Ertsey Katalain, majd a "hírt továbbrepítve" Széll Bernadett rám fogott! Ez a sokadik arcátlan lépés az LMP-s képviselőnőtől! Mélyen megbotránkoztat, hogy Ertsey újra hazugsággal próbálja felhívni magára a figyelmet, holott az ő beszólásairól sokat lehetne írni! 

Több alkalommal minősítette már a fülünk hallatára a tőle idősebb képviselőtársait, "nyomorultnak,", "szerencsétlennek", többször és többeket arcátlan hazugnak", "bolondnak, idiótának", "szenilisnek, akinek nem kellene erőlködni, mert még "baja lesz". Nem terveztem soha, hogy valaha szólok, de itt az idő, hogy ráfigyeljünk azokra a képviselőnőkre, akik szinte minden esetben a nyílt provokáció legundorítóbb módját választják, arra törekedve, hogy valakinél elszakadjon a cérna! Kérem figyeljék ezek után a különösen arrogáns és dúrva Ertrsey Katalin "munkásságát", nem kevésbé nagyhangú és kiabálós kedvű Széll Bernadett nevű, és a jövőben felszólaló képviselő hölgyek magatartását.
Ha figyelik, észreveszik a szándékos akciót, ami ugyan nem fokozza az irányukba ettől még továbbra is meglévő tiszteletünket.

Ettől még sokan lehetünk, aki nem ilyen magatartást várnak el a Magyar Országgyűlés tisztséget viselő LMP-s képviselőnőktől."

Tasó László az Index információi szerint még a közlemény kiadása előtt üvöltözött egy sort Széll Bernadettel a folyósón.

Tasó közben levette a facebook-oldalára kirakott közleményt, és beperli Ertsey Katalint: "Ertsey Katalin képviselő társam már második alkalommal állít valótlanságot rólam. Felháborítónak tartom, éppen ezért beperelem őt."

Ezt is szeretjük