Ilyen hajjal nem sokan fotózkodtak volna! A magyar énekesnek még ez is jól áll
A rajongók imádták Szabyest furcsa frizuráját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerencsére Szabyest is azon sztárok közé tartozik, akik a hírnév ellenére nem veszik túl komolyan magukat, és bármikor bolondoznak egyet a rajongókkal.

A furcsa frizura
Ilyen Szabyest haja általában

Így történt ez most is, amikor a strandról hazafelé jövet megosztott egy fotót, hogy Facebook-oldalának követői is láthassák, mit tett a kiruccanás a hajával.

Még ez is jól áll neki

A 22 éves énekes a Dragon Ball legendás főszereplőjének, Songokunak a hajviseletéhez hasonlította zilált tincseit, és még azzal is viccelődött, hogy talán a songokus törölközője miatt lett ilyen a haja.

A rajongók nem akadtak ki a fotó láttán, sőt, sok kommentelő írta az énekesnek, hogy neki még ez is jól áll, és olyan is volt, aki egyenesen azt javasolta, hogy ezentúl inkább mindig így hordja a haját.

Szabyest nemcsak a kedves kommenteknek örülhetett a napokban, debütáló dalának, a Kártyavárnak a klipje ugyanis most érte el az egymillió megtekintést a YouTube-on. Az énekes mindenkinek megköszönte a Facebookon, ha csak egyszer is rákattintott a videóra.

Képek: Facebook

Férfi sztárok furcsa hajjal

A következő férfi sztárok egytől egyig a lányok kedvencei, ám olykor ők is rosszul döntenek, és előnytelen hajat választanak. Nézd meg a legrosszabb frizurákat!

Ezt is szeretjük