My Dream – Világszám Pekingből
A fogyatékkal élő táncosok világszerte népszerű együttesének „csoda-balettje” először látható Magyarországon. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Soha nem látott műfaj, soha nem látott szenzáció! Budapesten csak egy alkalommal, június 10-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A „speciális művészet”, azaz a fogyatékosok által alkotott művészet, mint kifejezés és műfaj alig húsz évvel ezelőtt jött létre.

1989. június 5-én az I. Washingtoni Nemzetközi Speciális Művészeti Fesztiválon mutatkozott be, azóta külön művészeti ággá nőtte ki magát.

A fogyatékkal élő kínai művészek együttese, a China Disabled People’s Performing Art Troup 1987-ben alakult meg. Széles körű társadalmi összefogással működik, bevételei egy részét jótékonysági célokra ajánlja fel. Az együttes húsz év alatt megtalálta a saját útját, és világhírű társulattá nőtte ki magát. Több mint negyven országban, minden kontinensen felléptek már.

Az Álmom 

A My Dream - Álmom - című előadásuk több műsorszámból álló látványos tánc-show, amelynek különlegességét az adja, hogy a fellépő táncosok mindegyike korlátozott a külvilág érzékelésében

A könnyed és tökéletes szinkronmozgások mögött speciális művészi munka áll: a nagyothallók, világtalanok, némák és mozgáskorlátozottak jeltolmács segítségével adják elő teljes értékű produkcióikat.

A My Dream előadói nemcsak a fogyatékkal élők álmait fogalmazzák meg a tánc és a zene nyelvén, hanem az érzékelhetőn túli világ médiumaként üzenetet is közvetítenek szépségről, harmóniáról, szeretetről, és a mássággal való megbékélést hirdetik.

Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad
Időpont: 2011. június 10. (péntek) 20 óra

A bevétel egy részét a szervezők jótékonysági célra ajánlják fel!
Jegyek országosan kaphatók az ismert jegyirodákban.
Jegyvásárlás kezelési költség nélkül online: szabadter.jegy.hu

További információ: www.szabadter.hu(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=42927&kampany=1753608&banner=1748545&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük