Pesti Magyar Budán!
A Városmajori Szabadtéri Színpad a Pesti Magyar Színház vendégjátékával nyit. Négy előadás, négy műfaj - új helyszínen. Éld át a szabadtéri színház élményét! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zárnak a kőszínházak, nyitnak a szabadtéri színházak! Buda egyetlen szabadtéri színháza, a Városmajori Szabadtéri Színház egész nyáron át változatos és színes kínálattal várja a kikapcsolódni és tartalmasan szórakozni vágyókat, kicsiket és felnőtteket egyaránt.

Június-július-augusztus hónapban a komolyzenei és szórakoztató zenei koncertek illetve hétvégi gyerekelőadások mellett az idén is a Városmajori Színházi Szemle műsorából válogathatnak, amely a legsikeresebb budapesti, vidéki és határon túli magyar kőszínházi előadások találkozója, és az évad legfrissebb előadásait gyűjti csokorba - új helyszínen, a Városmajor park közepén található színpad hangulatos zöld környezetében.

Több mint 100 program!

Június elején a Pest Budára költözik! jegyében folytatódik a hagyomány, mely szerint egy-egy fővárosi színház négy előadásból álló vendégjátékával indul a szezon. A Városmajor kiemelt vendége idén a Pesti Magyar Színház lesz, amely négy nagysikerű előadását mutatja be a közönségnek - négy műfajban.

Június 9-én a La Mancha lovagja musical, június 11-én a Feleségem története próza, június 23-án az Osztrigás Mici komédia, június 26-án pedig az Arzén és levendula bűnügyi vígjáték látható.

Győződj meg te is a Városmajori Szabadtéri Színpad egyedülálló varázsáról. A megújult, impozáns tetőtérrel befedett új nézőtérnek köszönhetően a szeszélyes nyári időjárás viszontagságaitól védetten élvezheted a színházi estét.

Dalolva, nevetve indul tehát a nyár leghosszabb fesztiválja, a Budapesti Nyári Fesztivál, amelynek másik kiemelt helyszíne a Margitszigeti Szabadtéri Színpad. Válogass kedvedre a fesztivál több mint 100 programjából, foglald le helyed már most!

www.szabadter.hu
jegyrendelés: szabadter.jegy.hu(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=42927&kampany=1748541&banner=1748543&ord=RANDOM_NUMBER)%)

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük